Toulon Ferry

Toulon passagiers- en auto veerdiensten

Toulon passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Toulon naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano en Tunis.

Vergelijken alle beschikbare Toulon ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Toulon auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Toulon, Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano en Tunis met Corsica Ferries en SNCM Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Toulon ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Toulon veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Toulon Ferry Tickets
met Corsica Ferries en SNCM Ferry lijn voor ferry's varen van Toulon naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano en Tunis online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Toulon passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Toulon veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Toulon

Toulon is een middelgrote stad (15e stad van Frankrijk) tussen Marseille en Nice.Het is gelegen in het westen van Franse Rivièra en in het zuidoosten van de Provence.

Toulon is een grote haven en biedt verschillende internationale routes met inbegrip van Ajaccio, Bastia en Ile Rousse (Corsica). Het is altijd best om vroeg te boeken om te voorkomen dat over geboekte ferrys.Er is ook een seizoensgebonden ferry naar Rome (Civitavecchia).

In tegenstelling tot andere steden van Frankrijk, Toulon wordt niet doorkruist door een grote rivier, en er is geen grote rivier in het hele district (Frans: Departement du Var). Sommige kleine riviertjes oversteken de stad: Rivière neuve (Engels: new river), Le Las, L'Égoutyer ook bekend als Rivière des amoureux (Engels: lover's rivier) met zonder aanwijsbare reden.Behalve de laatste zijn de rivieren nu in ondergrondse buizen en niet zichtbaar.

De haven van de veerboot van Toulon

Toulon is de westelijke poort van de Côte d'Azur, met uitstekende treinverbindingen evenals veerboot services, een gloednieuwe busstation en een internationale luchthaven in naburige Hyères.

De economie is gebaseerd op de aanwezigheid van een grote Franse Marine basis dat duizenden directe en indirecte arbeidsplaatsen schept.Het toerisme is ook belangrijk.

Activiteiten en bezienswaardigheden 

Historisch centrum
Dit deel van de stad werd gebouwd in de Middeleeuwen.Het heet vieille ville (Engels: oude stad) vanwege zijn leeftijd of basse ville (Engels: lage stad) omdat het het laagste punt van de stad behalve de zee). Het historische centrum ligt op enkel enkel ten noorden van de haven.U ziet zeer ingewikkelde straatjes.

Speciaal aanbevolen brede straten zijn de straten van Algiers en Lafayette (Frans: Rue d'Alger en Cours des Champs-Elysées). Deze twee zijn begrensd door talrijke winkels en overvolle elke zaterdag.Andere kleine straatjes functie alleen op zoek oude gebouwen.

 • Bezoek de haven en de promenade.De folk van oude Provence, het typisch accent van de lokale bevolking, en sommige houten boten op de nog steeds zee (de folk is beter in kleinere stad langs de kust, echter). Talrijke souvenir winkels, koffie winkels en vis restaurants.Ook op het plein van de poort ziet u het standbeeld van de geest van navigatie wijzend op de zee.
 • Tour de l'horloge, een monumentale klok een de vermelding van de marinebasis (in het westen van de haven), vroeger gebruikt voor ring aan het begin en aan het einde van de werkdag.
 • Alleen tussen de haven en het zuiden van Cours Lafeyette ziet u de Louis Blanc plaats met Saint François de Paule kerk.Gebouwd in de XVIIIe eeuw, is het van typische barokke stijl.
 • Traditionele markten van de Provence, elke ochtend op Cours des Champs-Elysées behalve op maandag.U vindt er alle lokale producten uit de regio.Er zijn ook andere kleinere markten.
 • Plaats Puget, in het historische centrum, is het oude centrum van de stad.U vindt een fontein gebouwd in 1780.Het beeld toonde drie dolfijnen, nu volledig wordt bedekt door klimop.U zult genieten van een verblijf in de schaduw van deze plaats, bij een koffie shop, tijdens een hete middag.
 • De kathedraal Saint Marie de la Seds is in de buurt van Place Puget.Gebouwd in de 11de eeuw, is het nooit klaar, maar uitgebreid in 1738.Er zijn vele schilderijen van de 18de eeuw.

De nieuwe stad
Een afkorting voor Haute-ville (Engels: hoge stad) door contrast met ville basse, omdat het werd gebouwd in een hoger deel van de stad.Het is gelegen in het noorden van het historische centrum, in de 19de eeuw, door de baron Hoffman (die later om te bouwen van Parijs werd genoemd). Talrijke gebouwen en plaatsen zijn in de late 19de eeuw stijl.

 • Plaats de la liberté (Engels: Liberty plaza). Dit is een van de voornaamste bezienswaardigheden van de stad.Er is een mooi beeld in een fontein.In de winter, is een ijsbaan geregeld voor kinderen.Deze plek kan echter worden luidruchtig te wijten aan de belangrijkste boulevard van de stad net langs de plaats.
 • Het Opera House, plaats van Victor Hugo, + 33 4 94 93 03 76, ligt op 100 meter ten oosten van de Place de la Liberté. 
 • Het treinstation bevindt zich 100 m ten noordwesten van de Place de la Liberté, ook van de XIXe eeuw stijl.

Musea en bezoekplaatsen

De stad biedt diverse stranden net ten zuiden van het Mourillon kwartaal.Ze werden opgericht in de jaren 1950 ontwikkeling van toerisme.Meer mooie stranden kunnen elders worden gevonden aan de kust.In elke locatie moet u bereid zijn om te menigte op het strand.De stranden van Toulon zijn gekoppeld aan een park met entertainment voor kinderen van alle leeftijden.In het oosten van de stad zijn de Cap Brun en Anse Magaud stranden meer geïsoleerd, veel minder druk, maar moeilijker te bereiken (moet een beetje klimmen). 

 • Neem de kabelbaan (Frans: téléphérique) naar de heuvel van de Mont Faron.Téléphérique du Mont-Faron, boulevard Amiral Vence (of bus 40, halte téléphérique) + 33 4 94 92 68 25.Het geeft direct toegang tot het Memorial Museum van de landing in de Provence.
 • Memorial Museum van de landing in Provence (Frans: Musée-Mémorial du débarquement), top van de Mont Faron, + 33 4 94 88 08 09.
 • Mont Faron dierentuin (Frans: Zoo du Mont-Faron), + 33 4 94 88 07 89.Het is een centrum voor wild beest reproductie.
 • Bibliothèque municipale et Museum d'histoire naturelle (Engels: gemeentelijke bibliotheek en Museum), Boulevard de Strasbourg.Als een gebouw is de bibliotheek de moeite waard.Het museum beschikt over wild leven collecties.
 • Het Marine Museum (Frans: Musée de la Marine, plaats Monsergue (bij de ingang van de marinebasis), + 33 4 94 02 02 01.Collecties met betrekking de naval geschiedenis van de stad.
 • Het Museum van Tour Royale, pointe de la Mitre, + 33 4 94 24 91 00.De Royale Tour, een van de vele forten van Toulon, werd in 1514 gebouwd door de koning Lodewijk XII.Later, werd het gebruikt als een gevangenis, nu geopend voor bezoeken.Het beschikt ook over een Marine expositie.
 • Het boot-Museum met de naam La duiken, pointe de la Mitre (+ 33 4 94 02 06 96), geopend in mei tot oktober.Deze boot was voordat ze een museum, gewijd aan het transport van tanks voor een landing.

Klimaat in Toulon is een typisch voorbeeld van het zuiden van Frankrijk.De zomers zijn relatief warm.Meestal krijgen temperaturen hoger dan 30 ° C.Juni is een hete maand maar een plotselinge storm malen kan voorkomen.Juli meestal beschikt over warme temperaturen en blauwe hemel.Augustus nog heter kan worden, maar stormen kunnen beginnen te voorkomen.Herfst zijn regenachtig.Stormen * zal * optreden.De winters zijn droog.Temperaturen zal niet gaan diep onder 0 ° C, maar de wind zal verhogen het gevoel van de kou.


Best beschikbare Toulon ferry ticket Prijsgarantie

Beste Toulon Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Ferries en SNCM Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Toulon.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Toulon ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Toulon ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Toulon ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Toulon Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Toulon ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Toulon op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Toulon en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier