Travemünde Ferry

Travemünde passagiers- en auto veerdiensten

Travemünde passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Travemünde naar Helsinki en Trelleborg.

Vergelijken alle beschikbare Travemünde ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Travemünde auto en de passagier ferry tickets en naar Travemünde, Helsinki en Trelleborg zeilen met Finnlines en TT lijn Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Travemünde ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Travemünde veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Travemünde Ferry Tickets
veerboot met Finnlines en TT lijn Ferry voor ferry's varen van Travemünde naar Helsinki en Trelleborg online op voorhand te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Travemünde passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Travemünde veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Travemünde

Travemünde is een plaats (borough) van Lübeck ligt aan de monding van de rivier de Trave in de baai van Lübeck en is Duitslands grootste ferryhaven aan de Oostzee met bestemmingen naar Zweden, Finland en Estland.

Travemünde is ook de Noordzee gateway voor Hamburg, liggen 70 km landinwaarts aan de oevers van de Elbe.

Oorspronkelijk Travemünde was een kleine fisher dorp maar zijn positie op de rivier de Trave & de nabijheid van Lübeck laat het groeide uit tot een kleinere havenstad.Toerisme is vandaag de belangrijkste bron van werkgelegenheid en inkomen.De oude stad behouden zijn slaperig karakter ondanks het feit dat in het weekend er zijn ladingen van toeristen.

TT-lijn opereert in het dagelijkse ferry reizen tussen Travemünde en Trelleborg, Zweden.De veerboten zijn zeer goed geboekt in de zomer en op feestdagen.Zorg ervoor dat u een reservering.

De haven van de veerboot van Travemünde
Finnlines veerboten naar Helsinki, Finland rond het jaar werkt.De reis duurt een beetje meer dan een dag.

Verschillende veerboten en cargo schepen reizen naar havens in de Oostzee en vooral in de zomer zijn zij bereid om reizigers aan boord nemen.

Travemünde ontstaan uit een bolwerk hier geplaatst door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen, in de 12e eeuw tot de monding van de Trave, bewaken en vervolgens versterkt de Denen.Het werd een stad in 1317 en in 1329 doorgegeven in het bezit van de vrije stad Lübeck, waartoe het sindsdien heeft behoord.De forten werden gesloopt in 1807.Travemünde is een oude badplaats (sinds 1802) en Duitslands grootste ferryhaven aan de Oostzee met bestemmingen naar Zweden, Finland en andere Baltische landen.
Jaarlijks, passeren sommige 1 miljoen passagiers de Travemünde Skandinavienkai ferry terminal als het begin punt of de bestemming van hun reis over de Baltische Zee.De terminal is ook het aanspreekpunt voor een aantal indrukwekkende cruiseschepen van over de hele wereld.

Meer dan alleen strand, zand en een badplaats - Travemünde is gewoon perfect voor ontdekkers, onderzoekers, avonturiers en levensgenieters voor elke leeftijd.

Reizigers vindt Travemünde om een dynamische resort met zijn stranden, golfbanen, health spa, vissen, zeilen, nachtclubs en gokken.Andere kenmerken van de stad zijn de St.Lorenz Kerk gebouwd in de 16de eeuw, de oude vuurtoren, de oud huis - ook gebouwd in de 16de eeuw, de Passat, oftewel een zeilschip met vier masten, en de jaarlijkse zand wereld, die is een competitie van zand sculpturen.

De Zeilweek Travemünde rond het einde van juli wordt gehouden.Het is de tweede grootste zeilevenement in de wereld met ongeveer 3000 zeilers uit 16 landen deel te nemen.Er zijn vuurwerk en een familiefeest in UVC tuinen.Zand wereld loopt vanaf de 2de week in juli tot begin September.Dit is een weergave van zand sculpturen tot 15 meter hoog.Er is een prom, die u kunt fietsen of wandelen langs.Het strand is bezaaid met de karakteristieke strandstoelen, vanwaar veel wind dekking.

Travemünde kan ook worden bereikt door boottocht tot Trave rivier van Lubeck, met de trein of bus nummers 30 en 31.De Happy Card is een goede koop, 5 euro voor één dag of 10 euro voor drie dagen, de prijs is inclusief openbaar vervoer in de gehele Lubeck en Travemünde en beperkte toegang tot musea en over kanaal trips en rondleidingen door de stad.

Things to Zie & Do 

* De Passat
* Travemünde stranden
* Oude vuurtoren
* "Oudste nog bestaande huis"
* Trave rivier cruise naar Lübeck.

De toeristische Welcome Center bevindt zich in Travemünde van treinstation "Strandbahnhof". U vindt hier dat alles wat nodig is voor een onvergetelijk verblijf in dit kustplaatsje:

Lübeck und Travemünde Marketing GmbH
Strandbahnhof
Bertlingstr.21
D-23570 Lübeck-Travemünde
telefoon: + 49 (0) 451 / 88 99 700

 


Best beschikbare Travemünde ferry ticket Prijsgarantie

Beste Travemünde Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Finnlines en TT lijn Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Travemünde.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Travemünde ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Travemünde ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Travemünde ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Travemünde Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Travemünde ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Travemünde bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Travemünde en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier