Trelleborg Ferry

Trelleborg passagiers- en auto veerdiensten

Trelleborg passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Trelleborg naar Rostock, Sassnitz en Travemünde.

Vergelijken alle beschikbare Trelleborg ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Trelleborg auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Trelleborg, Rostock, Sassnitz en Travemünde met TT Line Ferries en Scandlines boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Trelleborg ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Trelleborg veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Trelleborg Ferry Tickets
veerboot met TT Line Ferries en Scandlines voor ferry's varen van Trelleborg naar Rostock, Sassnitz en Travemünde online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Trelleborg passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Trelleborg veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Trelleborg

Trelleborg  is een havenstad in Skåne, Zuid-Zweden.Verschillende veerboten uit andere Baltische havens komen hier.Het is de meest zuidelijke stad van Zweden.Gesticht in de 12de eeuw, verschuldigd het zijn welvaart in de middeleeuwen vooral aan de overvloedige levering van haring in de Oostzee.

In 1619 het haar Stedelijk Handvest verloor van Malmö, maar het teruggevonden in 1867.Een periode van snelle ontwikkeling begon met de bouw van de haven en de komst van de spoorweg in 1875, toen Trelleborg was gekoppeld aan de Zweedse netwerk door een aftakking van Lund.

De stad is nu een belangrijke rol in de communicatie met het vasteland van Europa.

Trelleborg heeft de grootste zeehaven in Zweden.Een pontverbinding met Sassnitz op het Duitse eiland Rügen werd in 1897 geopend, en dit werd later gevolgd door een koppeling met Travemünde.

Trellborg Ferry haven
Foto door Nils Holgersson

Centraal gebied
In het oudste deel van Trelleborg is de middeleeuwse straat lay-out gedeeltelijk bewaard gebleven.De kerk, dateert uit ongeveer 1250, werd bijna volledig herbouwd aan het einde van de 19e eeuw.Rond de kerk en het oude marktplein, de Gamla Torg, zijn sommige van de kleine single-familie huizen karakteristiek van Skåne bewaard gebleven.

Smygdehuk Lighthouse
Weg 9 loopt oosten van Trelleborg naar de vuurtoren van Smygdehuk, het meest zuidelijke punt in Zweden markering.Vanaf hier is het 1, 581 km/982 mi to Treriksröset op de Noors-Zweeds grens in de buurt van de Lyngenfjord.Trelleborg Art Gallery 
In het Oosten is kant van het Gemeentelijk Park in Trelleborg de Art Gallery (1935), met een collectie van beeldhouwkunst door Axel Ebbe (1868-1941). In de Stortorg is de fontein Sea Serpent, ook door Ebbe.

Haven Trelleborg 
Op de haven van Trelleborg, in de buurt van de spoorweg, kan worden gezien van een monument gepresenteerd door Duitsland in 1926 uit dankbaarheid voor de hulp van de Zweedse Rode Kruis in terugkerende gewonden krijgsgevangenen uit Rusland tijdens de eerste Wereldoorlog.

Een paar honderd meter ten oosten van de haven, in Skyttsgården, het Stedelijk Museum.Västra Vammenhög.Het dorp van provincie Västra Vammenhög, ten noordoosten van Trelleborg, bereikt na in Selma Lagerlöf boek "De prachtige avonturen van Nils" met wereldfaam. 

Trelleborg  is waarschijnlijk de meest bekende van de grote cirkelvormige forten.De reden hiervoor is, onder andere, dat het was de eerste die worden erkend.Hoewel de circulaire rampart had gekend door de eeuwen heen, had weinig energie geïnvesteerd in het uitzoeken van het doel ervan.Alleen wanneer een motorcycle club begon met het maken van plannen voor het draaien van de circulaire rampart in een speedway-track zette het Nationaal Museum haar voet neer en begon het opgraven van de site in 1933.

Het fort van Trelleborg is gelegen op een paar kilometer ten westen van de stad van Slagelse, en er is toegang tot de stadswallen te allen tijde.Met de auto is er gemakkelijk bereikbaar vanaf snelweg E20.Verlaat de snelweg bij binnenkomst geen 40 Slagelse V volgende 150 naar Slagelse route.Na ca linksaf 2 kilometer op een kleine weg naar Hejninge.Volg de borden vanaf daar.

Met het openbaar vervoer is het mogelijk een bus te nemen uit Slagelse die kan worden bereikt met de IC-trein van Kopenhagen.

Het museum is open van April tot oktober 10.00 tot 17.00 uur.Vrijdag gesloten.Een breed scala van activiteiten vinden plaats in Trelleborg tijdens de zomer.

Trelleborg is bekend voor het hosten van een week lon Viking van Denemarken in juli en een reconstructie van de slag van Trelleborg schikken wanneer Harald Bluetooth en zijn zoon Svend Forbeard bestreed over de kracht van Denemarken.

 


Best beschikbare Trelleborg ferry ticket Prijsgarantie

Beste Trelleborg Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare TT Line Ferries en Scandlines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Trelleborg.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Trelleborg ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Trelleborg ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Trelleborg ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Trelleborg Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Trelleborg ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Trelleborg bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Trelleborg en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier