Troon Ferry

Troon passagiers- en auto veerdiensten

Troon passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Troon naar Larne.

Vergelijken alle beschikbare Troon ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Troon auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van de Troon, Larne met P & O Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Troon ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Troon veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Troon Ferry Tickets
veerboot met P & O Ferry lijn voor ferry's varen van Troon naar Larne online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Troon passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Troon ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Troon

Troon is een klein kustplaatsje 31 km van Glasgow, in de regio Zuid-West van Schotland.Het heeft goede nachtleven, uitstekende restaurants, grote selectie van winkels, een grote moderne jachthaven en sommige fantastische golfbanen met inbegrip van Royal Troon Golf Club.

Troon is een zeer eenvoudig stad voor een bezoek aan dankzij de uitstekende vervoersverbindingen.Het P & O ferry Terminal verbindt Troon met Larne in Noord-Ierland.Glasgow Prestwick Airport ligt op slechts minuten afstand en biedt low cost vluchten naar Europa, Ierland en het zuiden van Engeland.Treinen rijden elk half uur van en naar Glasgow en Ayr, en er is ook een uitstekende wegverbindingen met Glasgow en het zuiden.

Er waren eens een belangrijke koper en tin mijnen in de buurt van Troon, met inbegrip van de mijnen van Grenville.Wheal Grenville begon te worden werkte in de jaren 1820 hoewel niet productief tot de jaren 1850, op dat moment waren de mijnen in Zuid- en Oost-onafhankelijk werkte.In 1906 werden deze mijnen Verenigd met Zuid-Condurrow om te vormen van de mijnen Grenville Verenigd en bleef tot 1920.Het mineraal Condurrite is een samengestelde mineraal is vernoemd naar de grote Condurrow Mine op de Troon.

De haven van de veerboot van de troon

De werkelijke naam "Troon" heeft niets te maken met Schotse nationale spel.In plaats daarvan komt het van "Trwyn", Celtic voor landtong of punt.Dat is een eerlijke naam voor de rotsachtige neus waarop veel van het eerste deel van de stad is gebouwd, projecteren vanuit de brede zandige baaien in het noorden en zuiden.De naam al suggereert de attracties van deze voor de hand liggende natuurlijke haven had gerealiseerd door vroege zeevarenden langs de westkust, maar het was alleen met de komst van de 4e hertog van Portland in 1808 die de Troon fortunes echt begon af te nemen.

De hertog nam de bestaande natuurlijke haven aan de noordzijde van de Kaap en voegde dokken.Later verbeteringen opgenomen de bescherming geboden door de Kaap met een kunstmatige "ballast bank" gemaakt van de met dumping ballast van inkomende koopvaardijschepen.En van 1812 Troon was het eindpunt van een paard getrokken spoorlijn het verbinden met de hertog van Portland kolenmijnen rond Kilmarnock.Dit was niet gelicentieerd voor passagiers, een kleine technisch ontdoken door weging die die wensen te reizen en vrachttarieven de heffing oplegt.

Tegen het einde van de 19e eeuw was de Troon onder de top tien kolen havens in Groot-Brittannië.Een scheepswerf in de stad werd geopend in 1860, en een reddingsboot station aangekomen in 1871.De scheepswerf, bekend voor de meeste van haar geschiedenis als de werf Ailsa-Troon, nog steeds een prominente plaats op de skyline van de stad maar het opgehouden te bouwen schepen in 2000.Er zijn een hoop die het herontwikkeld kan worden als een schip reparatie faciliteit.

Een van de laatste schepen voltooid op Ailsa-Troon was de MV Lochnevis, gebouwd voor CalMac en in gebruik als de kleine eilanden ferry van Mallaig.De werf hoogtijdagen was misschien wel in de jaren 1950 toen vele vroege auto veerboten voor Schotse interinsulaire diensten hier werden gebouwd.Troon was ook bekend voor zijn schip-breken bedrijf, die in de jaren vijftig en zestig bulderde en gediversifieerd in versnijden ex-Britse Rail stoom locos toen ze werd overbodig.Ondertussen het verkeer van kolen gedaald met de Ayrshire bekkens, maar de haven blijft een actieve.

Troon is voor zeven maanden van het jaar gekoppeld aan Larne in Noord-Ierland door een snelle catamaran dienst wordt geëxploiteerd door P & O Ferries.Het schip momenteel in gebruik is, de P & O Express, die wordt weergegeven in de header afbeelding vervangen, kunnen 225 voertuigen met een snelheid van 41 knopen.

Troon heeft ook andere attracties.De haven is nu thuis van een enorme jachthaven weerspiegelt het belang ervan als een centrum voor recreatie in de Firth of Clyde zeilen.Het biedt ook de Noord-Sands en het South Sands, de brede stranden gesteund door promenades en de attributen van een tamelijk deftig badplaats.

Troon biedt een goede selectie van wijn bars, restaurants en ijssalons samen met vele individueel eigendom winkels die iets een beetje anders bieden.

De stad heeft een drukke haven met vracht en passagiers veerboot diensten aan Larne, Noord-Ierland, hout-link en andere commerciële diensten, restaurant en chip winkel.De jachthaven, Troon Yacht Haven, is een van de Clyde's toonaangevende centra zeilen.

 


Best beschikbare Troon ferry ticket Prijsgarantie

Beste Troon Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar de Troon.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Troon ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Troon ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Troon ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Troon Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Troon ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers ferry tickets naar en van de Troon op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Troon en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier