Tunis Ferry

Tunis passagiers- en auto veerdiensten

Tunis passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Tunis en Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon en Trapani.

Vergelijken alle beschikbare Tunis ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Tunis auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Tunis, Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon en Trapani met Grandi Navi Veloce, Grimaldi lijnen, CTN veerboten of SNCM lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tunis ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tunis veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tunis Ferry Tickets
met Grandi Navi Veloce, Grimaldi lijnen, CTN veerboten of SNCM lijn voor veerboten zeilen van Tunis en Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon en Trapani online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tunis passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Tunis veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tunis

Tunis een levendige nog relaxte hoofdstad, even gelukkig werft aan mediterrane tradities zijn Arabische en Afrikaanse wortels.Het is een houding tot uiting in de architectuur, met de oude Arabische medina zat naast de Franse koloniale Ville Nouvelle (nieuwe stad). 

De medina is Tunis de historische en spirituele hart.Een kronkelende doolhof van steegjes en souks, alle paden lijken te leiden tot de 8e-eeuws Zeytouna moskee, gebouwd in AD732.

Het contrast met de palmbomen en café terrassen van de ville nouvelle avenue Habib Bourguiba kan niet groter zijn.Oude mannen in traditionele kleding horloge geschikt kantoorpersoneel en jongeren in jeans en shirts voorbij gaan, dit is Tunis.

In de voorsteden zijn de indrukwekkende ruïnes van de oude stad van Carthago, van waar Hannibal uiteengezet om te rijden zijn olifanten over de Alpen.

Ook is in de buurt Tunesië's mooiste dorp Sidi Bou Said, inspiratie voor veel kunstenaars, en de prachtige witte zandstranden van La Marsa.

De haven van de veerboot van Tunis

Verschillende veerboten verbinden Tunis met Europa , een goede optie als u wilt brengen in uw auto.Het SNCM veerboot doet twee per kruisingen van Marseille in het zuiden van Frankrijk naar Tunis, terwijl Grandi Navi Veloce opereert in het regelmatige veerdiensten uit Civitavecchia, Palermo en Genua in Italië.Reserveringen zijn essentieel, met name in de zomer.

De veerboten naar Tunis aankomt in de haven van La Goulette, 12 km (7 km) van het centrum van de stad.Gebruik alleen de officiële gele gemeten taxi te wachten buiten de poort, de privé taxi's te wachten binnen het havengebied vaak prijsverhoging.

Tunis toeristische informatie 

Toeristische informatie: 
Office de Tourisme de Tunis
1 avenue Mohammed V, Tunis
Tel: (071) 341 077.
Website: www.cometotunisia.co.uk

Dit is de belangrijkste VVV-kantoor in Tunis.Het is gelegen in de nieuwe stad in de buurt van het treinstation maritieme Tunis.Het personeel is behulpzaam, maar er zijn enkele nuttige handouts, met uitzondering van een gratis stadsplattegrond en een uitstekende kaart van de medina met een voorgestelde wandeltocht.Zij bieden informatie over openbaar vervoer en reizen in de rest van het land.

Er is een ander toeristische kantoor met iets meer brochures en hand-outs op het SNCF-station (plaats de Barcelone).

Al-Zaytuna moskee 
De medina groeide rond Tunis de grootste moskee, Al-Zaytuna moskee (moskee van de Olive Tree), die meer dan 5000 vierkante meter (53,820 m²) en de enige die openstaat voor niet-moslims – hoewel uitsluitend wat betreft de centrale binnenplaats.Een van de oudste moskeeën in Afrika, het werd gebouwd in AD732, vaak met behulp van stenen uit nabijgelegen Romeinse Carthago, maar het bloeide uit de 13e eeuw vanaf als een belangrijke islamitische universiteit.

Habib Bourguiba 
Tunis de belangrijkste verkeersader is de elegante en brede bomen omzoomde avenue Habib Bourguiba, die loopt van de TGM treinstation naar de hoofdingang naar de medina.Bekleed met banken, winkels, restaurants en café terrassen waar Tunesiërs in de late namiddag samenkomen, het ook beschikt over het grand art nouveau Municipal Theatre en de 19e-eeuwse Cathédrale de St Vincent de Paul.Een standbeeld van de grote middeleeuwse Arabische (en Tunesische) geleerde Ibn Khaldun staat tegenover de kathedraal, terwijl moderne Tunesië wordt vertegenwoordigd door de enorme klokkentoren gebouwd ter herdenking van het voorzitterschap van Ben Ali.

Tunesië Dar Ben Abdallah Museum
Een van de best bewaarde paleizen van de medina in Tunis, het indrukwekkende eind 18e-eeuwse huis van Dar Ben Abdallah heeft een rijke collectie van meubels, textiel en ambachten, een fascinerende blik geven in wat 19e-eeuwse leven als in de medina voor de rijken was.Huisvesting van het Museum van Volkskunsten en Volkstradities, het is een geweldige plek om te zien de mooiste voorbeelden van traditionele kunsten en ambachten-u kunt nog steeds zien veel van de dezelfde handwerk wordt geproduceerd in de medina.

Musée National du Bardo 
Gebouwd in de 13e eeuw, en onlangs uitgebreid gerenoveerd en gereorganiseerd, dit prachtige paleis is nu niet alleen een uitstekende voorbeeld van Arabisch-islamitische architectuur, maar het herbergt ook Tunesië's nationale museum.De belangrijkste reden om hier te komen is om te zien de verbazingwekkende matrix van Romeinse mozaïeken, de grootste en mooiste één collectie in de wereld, daterend uit de tweede eeuw voor Christus tot de zevende eeuw AD.De Griekse en islamitische bedrijven zijn ook uitstekend.Vroeg of later op de dag missen de gegroepeerde reisgroepen aankomen.

Tourbet el-Bey 
Dit prachtige 18e-eeuwse Ottomaanse mausoleum, de grootste in Tunis, is waar meer dan 160 Husaynid prinsen, ministers en hun gezinnen zijn begraven.Het luxueuze interieur is versierd met tegels, marmer en gesneden pleisterwerk.Het motief van de acht-puntige ster vertegenwoordigt de deuren van het paradijs.

Tunis Medina 
Een UNESCO World Heritage site, de medina, of de oude wijk van Tunis werd gebouwd tijdens de zevende eeuw AD.Van de 12e tot de 16e eeuw, Tunis werd beschouwd als een van de grootste en rijkste steden van de islamitische wereld en haar medina getuigt van zijn vroegere grootsheid.Vandaag, kunnen bezoekers stap terug in de tijd door het labyrint van smalle, kronkelende straten, en voor souvenirs ruilhandel met de lokale bevolking; goederen te koop zijn kleurrijke handgemaakte tapijten, handgemaakte sieraden, koper en koperwerk, aardewerk en exotische kruiden.

De eindeloos kronkelende straten desoriënteert kunnen worden, maar het is zo leuk om te geven jezelf aan willekeurige exploratie en de gelukkige ongevallen van het ontdekken van traditionele ambachtslieden, voedsel markten en oude monumenten.Onder de meer bezochte attracties gevonden binnen de muren van de medina zijn de negende-eeuw Al-Zaytuna moskee (moskee van de Olive Tree), de parfum makers' Souk el Attarine en Tunis de eerste Ottomaanse stijl moskee, Sidi Yousef, gebouwd in de 17e eeuw.

 


Best beschikbare Tunis ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tunis Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Grandi Navi Veloce, Grimaldi lijnen, CTN veerboten of SNCM lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Tunis.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tunis ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tunis ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Tunis ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tunis Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Tunis ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Tunis op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Tunis en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier