Uig Ferry

Uig passagiers- en auto veerdiensten

Uig passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Uig naar Lochmaddy en Tarbert.

Vergelijken alle beschikbare Uig ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Uig auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Uig, Lochmaddy en Tarbert met Caledonian MacBrayne Ferry (Calmac) boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Uig ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Uig veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Uig Ferry Tickets
veerboot met Caledonian MacBrayne Ferry (Calmac) voor ferry's varen van Uig naar Lochmaddy en online Tarbert op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Uig passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Uig veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Uig

Uig strung out rond het prachtige zuidwesten tegenoverliggende amfitheater van Uig Bay.Het is de grootste nederzetting op Ross, de noordelijkste van de collectie van schiereilanden die samenkomen om te vormen van het eiland Skye.Een weg werd gebouwd naar Uig van Portree in 1812, omstreeks 1840 een pier werd gebouwd en steamers waren regelmatige diensten verlenen aan Tarbert op Harris, Lochmaddy op North Uist, en elders in Noord West Schotland.

De 363 mensen die in Uig maken hun livings van vissen, dorp (meestal part-time), wonen toerisme en de veerdiensten.

Zijn verschillende dorp townships met inbegrip van Cuil, Rha en Idrigill rond de baai.De rivieren Rha en Conan stroom in de baai door beboste ravijnen.Het bos wordt beheerd door de Woodland Trust en is een van de weinige gebieden van oude bos links in Skye.

Uig  heeft de neiging om gezien te worden als minder een deel van Skye dan een opstapje onderweg naar de Western Isles.Het is vanaf hier dat u de veerboot naar Lochmaddy op North Uist en Tarbert op Harris vangen.Maar terwijl het leven van Uig rond de ferry terminus draaien, er is een veel meer hier naast die, in combinatie met de spectaculaire ligging maakt Uig in zijn eigen recht een bezoek meer dan waard.

Uig Ferry Terminal

De motoren werden vervangen door een autoferry in 1963, en het terminus dat kunt u aan de noordzijde van Uig Bay werd gebouwd.Vandaag is de dienst wordt geëxploiteerd door de MV-Hebriden.De lange pier projecteren in de baai voor de veerboot wordt ook gebruikt als een basis voor lokale vissersvaartuigen.

Een wandeling langs de pier is een plezierige manier om te zien Uig van a different point of view (Zie de afbeelding aan de voet van de pagina). Wees gewaarschuwd, echter dat het een zeer drukke plek zijn kan wanneer de veerboot is laden of lossen.En zelfs op andere momenten, grote koelwagens wachten om garnalen en krabben direct naar markten naar Frankrijk en Spanje zijn een gemeenschappelijk gezicht.

De belangrijkste focus voorziet Uig het eindpunt en de bijbehorende gebouwen.De rest van het dorp kan zijn samengevat als twee bars, twee winkels, twee kerken, twee bars, een hotel, een brouwerij, een pottenbakkerij en een benzine station als een café dat verdubbelt.Ook vindt u een scala van beschikbare accommodatie, met inbegrip van Camping de Rousant.

Twee bedrijven zijn zeker een bezoek waard.De Uig aardewerk biedt een scala aan hoogwaardige aardewerk dat wordt geproduceerd in hun gebouwen in de buurt van de pier, waar u kunt zien het geboekt: de locatie wordt geadverteerd door een teken op een jacht op een aanhangwagen!De brouwerij Skye verkoopt zijn eigen uitstekende echte ales van de brouwerij winkel hier.Het is raadzaam hun "rode Cuillin" als een van de beste middellange bitters, bent u waarschijnlijk om overal te vinden.

Verder rond Uig Bay u bij ons aan de zeer aantrekkelijk Ferry Inn, een van de bovengenoemde, pubs die wordt's avondmaaltijden, volledige, als het teken zegt, met accommodatie.Aan de zuidkant van de baai klimt de weg voorbij het zeer opvallende wit geschilderde Uig Hotel, naast de kerk even opvallende (en ook wit-gelakt).De Uig Hotel is waarschijnlijk de beste plaats in Uig voor een uitstekende lunch.Er is ook een jeugdherberg aan deze kant van het dorp.

Sommige van de beste uitzichten van Uig zijn te krijgen was van het zuiden weg zoals uit de baai klimt.Vanaf hier kunt u uitkijken over de haven en de hogere grond naar het noorden.Nauwe door is Captain Frasers dwaasheid.Deze ronde toren is vaag kasteel-achtige maar blijkt te zijn een dwaasheid, zoals u zult hebben geraden van de naam gebouwd door de laird van de dag, Captain Fraser: en het dateert uit de jaren 1890.Het is op het eigen land en niet open voor het publiek.

Toeristische attracties in Uig

Museum van Highland leven
Dit zijn slechts enkele van de dingen van belang Uig district zelf, maar natuurlijk de omgeving is vol van historische en natuurlijke bezienswaardigheden.De Skye museum van eiland leven is slechts een korte afstand ten noorden van Uig in Kilmuir, en is een must voor elke bezoeker aan het gebied, en the little book "Skye ontdekken" door Jonathan MacDonald, die kunnen worden gekocht bij het museum, een uitstekende manier is om een inleiding tot de rijke geschiedenis van het eiland bent u hier op een korte vakantie.

Leidingen Memorial
Op de top van de Glenhinnisdal vlak voor de laatste huis er in een klein gedenkteken langs de weg om te markeren de plek waar Donald MacDonald werd geboren in een croft er in 1750.Donald MacDonald was een beroemde piper, doedelzak maker en een leerling van de grote MacArthur pipers die had een college leidingen op Hungladder in Kilmuir.Donald's voornaamste aanspraak op roem is echter dat hij was de eerste om te zetten van de beroemde Piobaireachd, of "Ceòl Mòr" in notatie voor anderen om te lezen.Zijn eigen boek van vroege "Ceòl Mòr" tunes zijn vandaag nog steeds gebruikt en elk jaar worden gespeeld op de Skye wedstrijden piobaireachd wedstrijden door pipers uit alle delen van de wereld.

Clach Ard Uige
(De hoge steen van Uig) Dit is een overblijfsel van een oude stenen cirkel die stond op de heuvel net boven Uig.Deze enkele steen blijft in dit prominente positie omhoog op de heuvel door de jeugdherberg.Er wordt gezegd dat grote ramp in de oude verhalen van het gebied de Gemeenschap overkomen zal, als deze steen moet ooit worden verplaatst.

Uig Tower
U ziet deze Norman stijl toren als u rijdt naar beneden in Uig uit de buurt van Portree weg.Dit is niet een vroege Norman toren is het een veel moderner ruïne.Het werd gebouwd door kapitein Fraser, een beruchte verhuurder van de landgoederen Kilmuir tijdens de periode van de Highland clearances, en inderdaad oorspronkelijk werd gebruikt om huur te verzamelen van de lokale crofters.Dit gebouw werd gebruikt naar het huis van een gezin in Uig in de jaren 1950.

Fairy Glen
Neem de weg die gaat naar Sheader en loopt tot achter de Uig Hotel.Dit leidt tot een glen die aan de bovenkant heeft een aantal kleine lochs, en kleine conisch gevormde heuvels, waardoor het uiterlijk van een miniatuur landschap.U kunt ook een goed totaalbeeld van de Fairy Glen krijgen van de Glen Conon weg.U vindt de ingang van deze weg tegenover het postkantoor in Uig.Tijdens het gebruik van deze wegen voor bezienswaardigheden onthouden wees dat lokale mensen ook deze wegen gebruiken zijn om te gaan over hun dagelijkse werkzaamheden dus voorzichtig om niet te blokkeren de weg voor anderen.

Uig waterval
Neem de Staffin weg door het huis van de politie in Uig.Voordat u aan de brug over de rivier Rha vindt u een stile aan de rechterkant van de weg.Als u de stile oversteken en volg het pad vindt u in een diepe glen met een prachtige dubbele waterval.Wees voorzichtig om te verblijven op de weg, met name bij slecht weer, zoals de banken boven de waterval zeer slippy en gevaarlijk worden kunnen.

Getting To Uig

Het Caledonian MacBrayne Ferry (Calmac) van Uig naar het westelijke eiland bladeren van Uig tweemaal een dag zeilen rechtstreeks vanuit Uig Bay rechts in de Minch.Uit de heuvels boven Uig kunt u kijken naar de veerboot laat en de heuvels van Harris over de Minch zien.

 


Best beschikbare Uig ferry ticket Prijsgarantie

Beste Uig Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian MacBrayne Ferry (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Uig.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Uig ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Uig ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Uig ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Uig Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Uig ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Uig bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Uig en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier