Umago Ferry

Umago passagiers- en auto veerdiensten

Umago passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Umago naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Umago ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Umago auto en passagier ferry tickets zeilen en naar Umago, met Venizia lijn Venetië ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Umago ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Umago veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Umago Ferry Tickets
veerboot met Venizia lijn voor ferry's varen van Umago naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Umago passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Umago prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Umago 

Umago  is een schilderachtige mediterrane stad-haven op de Noord-westelijke Istrische kust.Het is gelegen in een aantrekkelijke baai, die ook één van de meest prestigieuze ACI Jachthavens met de blauwe vlag bevat.

Naast de jachthaven, hebben 10 meer stranden gekregen de blauwe vlag, een internationaal symbool van zee duidelijkheid en strand aanpassingen.Sommige van de meer mooie en beroemde stranden in Umago zijn de Laguna Stella Maris beach, Katoro strand, Aurora strand en Krupa beach.Umago heeft een uitzonderlijk interessant verleden.

Het werd ontdekt door Romeinse edelen in de oude geschiedenis die besloten om te zetten in hun zomer manor.De gloed, luxe en glamour van die tijd wordt weerspiegeld in de Venetiaanse huizen gelegen in de oude kern van Umago.Delen van de stadsmuren en forten zijn bewaard gebleven in de stad, evenals de barok en renaissance kerken en gebouwen.

Umago  heeft verschillende historische sites, zoals St.Mary kerk (uit de 15e eeuw, versierd met fresco's), kerk van de Assumpion van de Maagd Maria en St.Pelegrio (gebouwd in 1507, na de verschijning van de pest), evenals het oude deel van de stad die niet zo rijk aan historische gebouwen is zoals het is aantrekkelijk vanwege haar positie.De stad is omgeven door de zee en heeft een pittoreske centrum.

Umago Ferry haven

Umago  is ideaal voor uw vakantie vanwege zijn natuurlijke schoonheden, geschiedenis, traditie, evenals het warme mediterrane klimaat.Actieve vakantie liefhebbers zullen vinden wat ze willen in Umago, omdat het is een stad van toerisme en sport.U kunt genieten van tennis, voetbal, weinig voetbal, Fietsen, Nordic walking, wandelen, jacht, bowling, beachvolleybal, basketbal, Duiken, zeilen, water zeilen, waterskiën, vliegeren en tal van andere activiteiten.

Zorg om te genieten van talloze delicatessen en specialiteiten uit deze regio zoals de Istrische prosciutto, Istrische kaas, varkensvlees lendenen, beignets, krostule en de piek van de Istrische gastronomie-truffels, evenals talrijke visspecialiteiten.U kunt genieten van al deze gerechten in de restaurants en taverne zoals "Dante", "Maremoto", "Citymaxx", "Aurora", "Misa" en "Pelegrin".

Nabijgelegen Savudrija, een klein vissersdorpje gelegen op een klein schiereiland, slechts 9 km van Umago. Zijn merk is een oude vuurtoren, gebouwd in de naam van liefde tussen een Oostenrijkse edelman en een binnenlandse meisje.Het is beroemd voor vele historische bevindingen-oude geschiedenis, Romeinse, middeleeuwse... allemaal in de geschiedenis tot de prachtige Oostenrijkse villas.Savudrija is bewoond sinds de oude geschiedenis en is een natuurlijk verschijnsel: steen oppervlakken aan de kust die Voer de zee bij een lichte hoek.Het is ideaal voor talloze sporten zoals fietsen, wandelen, joggen en surfen.De kust van Savudrija is overgroeid met dennenbos.Het is aantrekkelijk voor de nudisten vanwege het FKK strand gelegen ten zuiden van het centrum van de plaats.Van oudsher gericht op visserij, is Savudrija beroemd om zijn aangename restaurants en mooie stranden, dus we raden het aan gezinnen die genieten van rotsachtige stranden.Savudrija gastheren traditionele manifestaties zoals de St.Mary Magdalene feest in Zambratija (eind juli) en Savudrian nachten (in augustus). U kunt genieten van diverse Istrische delicatessen in restaurants "Adria!,"wilde","Moj Mir","Sveti Andrej"en taverne"Alber". Wanneer u in Savudrija verblijft worden zeker voor een bezoek aan Umago, Poreč en Rovinj.

Om te zien in en rond Umago 
Umago - de oude townOld stad van Umago 
Als gevolg van Umago de stormachtige geschiedenis werden de gebouwen uit de Late oudheid en vroege middeleeuwen volledig verwoest.De huidige historische kern heeft geërfd van de stedelijke structuur van de Middeleeuwen.Er zijn talrijke herinneringen van die tijd: muur blijft, Venetiaanse villa's en boven alle, pittoreske straatjes.Enerzijds dat is best bewaard gebleven is ook de oudste – de westelijke toren nu huisvesting van het Museum van Umago, houder van een waardevolle collectie van archeologische artefacten gevonden op de site van de stad van Umago. Kerk van St.Slechtvalk 
Niet ver van Umago, op de Kaap Rosazzo is er een kleine, zeer oude kerk van St.Slechtvalk.Het werd gebouwd door de inwoners van Umago om te markeren de plek waar, tijdens het Diocletiaanse tijdperk.

Vuurtoren in Savudrija 
De oudste vuurtoren aan de Adriatische kust gebouwd in 1818, 36 m hoog met het licht zichtbaar vanaf de afstand van 32 kilometer.De bouw van de vuurtoren is aangesloten met een liefdesgeschiedenis van graaf Metternich, die hoewel getrouwd, viel in liefde met een lokale meisje en had de vuurtoren gebouwd ter ere van haar.

Sipar Promontory
Tussen Savudrija en Umago tijdens lage waterstanden een kleine 200 m lang en 50 m breed voorgebergte en een stapel stenen stijgen van de zee: Dit zijn de enige resten van het oude kasteel van Sipar uit de 5e eeuw.De stad van Siparis bestond tijdens het Romeinse tijdperk, een bewijs van dat de fundamenten van Villa's en huizen, mozaïeken, marmer, keramiek, urnen en munten gevonden in deze locatie, alle daterende uit het tijdperk van Constantine and Valerius.Sipar werd volledig geplunderd en vernietigd in 876 door de piraten van de Neretvian onder leiding van het verbod Domagoj nooit herwon zijn vorige betekenis.

Villa Tiola 
Een waar paradijs voor duikers!Deze luxevilla had zijn eigen Romeinse spa, water cisterne, enorme woning kwartalen rijkelijk versierd met mozaïeken op de vloer en fresco's op de muren.De overblijfselen van een pier meten van 30 meter lang en 6 meter breed zijn gelegen in de zee in de buurt van de villa, terwijl ook de overblijfselen van een enorme constructie kunnen worden herkend, meest waarschijnlijk een pool van een Romeinse villa.

Arena in Pula 
De Arena in Pula, het Romeinse amfitheater is gelegen in het centrum van Pula.Het werd gebouwd in de 1e eeuw v.Chr, en nam zijn huidige vorm in de 1e eeuw toen het ongeveer 20.000 toeschouwers plaats.Het diende voor gladiator gevechten die plaatsvond in het tot 5e eeuw.

Brijuni eilanden - Nationaal Park 
Het krijt Park met versteende dinosaur voetafdrukken, Byzantijnse castrum en de overblijfselen van Romeinse villa's, archeologische en natuurwetenschappen collectie, de tentoonstelling "Josip Broz Tito op Brijuni", het Mausoleum van nationaal familie zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die u niet mag missen.En tijdens het wandelen langs de eilanden zal u begeleid door talrijke tamme vogelsoorten, herten, moeflons en andere grote spel.


Euphrasius basiliek -een deel van de UNESCO wereld cultureel erfgoed 
In de stad van Poreč, in de buurt van Umago, is er een van de mooiste vroege Byzantijnse kerken in Europa Euphrasius basiliek genoemd de bisschop van Poreč die deze prachtige drie-beuk-kerk gebouwd over de site van een oudere kerk had.Van bijzonder belang zijn de indrukwekkende mozaïeken in de apsis van edelstenen en parelmoer.

Motovun muren 
De muren rondom het kleine middeleeuwse heuveltop stad van Motovun presenteren een onschatbare culturele en historische erfgoed van Istrië.De zeer goed bewaard gebleven oude stad kern is omgeven door indrukwekkende defensie muren.

Hum-het kleinste stadje ter wereld 
Volgens het Guinness Book of Records, met zijn 23 inwoners, is Hum de kleinste stad in de wereld.Het is gelegen in het centrale deel van Istrië en beroemd om het steegje van de glagolitische priesters – een unieke gedenkteken aan de oude Kroatische Glagolitisch script.

Lim kanaal 
Het is een geo-morfologische fenomeen met overwoekerd canyon klippen stijgende tot 150 m boven de zeespiegel.Met zijn smalle, 11 km lange inlaat het vertegenwoordigt een van de mooiste landschappen in Istrië.

Natuurpark Učka 
De berg Učka en haar hoogste piek Vojak bij 1401 m met adembenemend 360 ° panoramisch uitzicht over het schiereiland Istrië, Noord Adriatische eilanden, Gorski Kotar bergen, Venetië, Italiaanse Alpen... 

Het VVV-kantoor in Umago  is op 6 Trgovacka, tel: 052 741 363, fax: 052 741 157, e-mail: tz-grada-umaga@pu.htnet.hr.

 


Best beschikbare Umago ferry ticket Prijsgarantie

Beste Umago Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venizia lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Umago. Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Umago ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Umago ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Umago ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Umago Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Umago ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Umago bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Umago en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier