Ventotene Ferry

Ventotene passagiers- en auto veerdiensten

Ventotene passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Ventotene naar Casamicciola, Napoli en Ponza.

Vergelijken alle beschikbare Ventotene ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Ventotene auto en de passagier ferry tickets naar en van Ponza, Ventotene, Casamicciola en Napoli zeilen met SNAV Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ventotene ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ventotene veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ventotene Ferry Tickets
veerboot met SNAV Ferry lijn voor ferry's varen van Ventotene naar Casamicciola, Napoli en Ponza online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ventotene passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Ventotene veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ventotene (eiland)

Ventotene (eiland) ligt in de Tyrreense Zee net ten westen van het vasteland regio Campanië.

De charme van Ventotene blijkt op het moment dat u het ter plaatse van de boot vervoeren u naar zijn kusten.Er zitten als een eenzame spons cake uitsteken van het oppervlak van een heldere blauwe plaat, van het eiland omvang, of het ontbreken daarvan, beloften iets niet alleen speciale maar persoonlijke.

Aankomst op dit kleine eiland aan de westkust van Italië, voert u de poort in de zijkant van het vulkanische eiland gebouwd door de Romeinen en pas onlangs ontwikkeld en uitgebreid om te zorgen voor zwaarder verkeer.

De vissers boten voering de haven samen met pizza en scuba-winkels geven het eiland dat typische Italiaanse kleine stad-gevoel.

Ventotene Ferry haven

Om naar het centrum van het eiland, lopen u de kronkelende oprit naar Piazza Castello, waar het stadhuis zit.Pak een cappuccino op een van de twee cafés, die als restaurants tijdens het hoogseizoen van mei tot oktober maanlicht.Als cafeïne niet voldoet aan u, pak een fles wijn in één van de lokale alimentari en zitten in het park rechts af de plein voor majestueus uitzicht van de kleine onbewoonde eiland van Santo Stefano (gebruikt om vast te houden Mussolini's tegenstanders tijdens zijn bewind).

Deel van het cluster van eilanden bekend als de Pontines, Ventotene - die zijn naam aan het Italiaanse woord dankt voor wind, "vento" - ligt in de Tyrreense Zee net ten westen van het vasteland regio Campanië.

Het neemt minder dan een vierkante mijl, en zijn geschiedenis gaat tot het Romeinse Rijk, wanneer keizers zoals Augustus en Tiberius van het eiland isolatie perfect voor verbannen onruststokers gevonden.Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebruikt als een luisteren post door een Duits garnizoen voordat ze gevangen genomen door de geallieerden in 1943.

Tijdens de dag, kunt u zonnebaden op een van de drie belangrijkste stranden.Cala Nave is de voorkeur voor de toegankelijkheid, zwart vulkanisch zand en rock outcroppings die zorgen voor ideale koesteren in de mediterrane zon intens.

Ventotene is uitgegroeid tot een duiken bestemming vanwege zijn weelderige en meestal ongestoord aquatische leven.Er zijn verschillende scholen scuba-duiken op het eiland, waarvan er één werd gebouwd in de late jaren ' 70 en is de oudste duiken academie in heel Italië.Private en groep lessen vanaf 100 euro.

Ventotene de grootte maakt het ideaal voor het eenvoudig instellen uit en verkennen.Wandelen is goedkoop, en belonen het heldere landschap--die vaak verdubbelt als cliff's rand vanwege het eiland smalle breedte--doorlopen is niet alleen voor zijn briljant gekleurde vegetatie, maar ook voor haar een panoramisch uitzicht en gebrek aan entry fee.

Lager op het eiland, ontdek de gebeiteld rotsen pockmarked door zoutoplossing (kleine spleten gebruikt voor het verzamelen van verse zout water in de oudheid) en de zee grotten naar beneden door de poort waar transparante zwembaden fungeren vaak als windows in de verbazingwekkende mariene leven rond het eiland.

Als u op zoek bent naar iets een beetje minder karakter-georiënteerd, zijn er twee musea.Villa Giulia--die minder gesloten museum dan buiten relikwie--is de oude overblijfselen van een structuur die gehuisvest/gevangen dochter van keizer Augustus', Giulia, die er voor haar promiscuïteit en immoraliteit werd verbannen.Anderzijds is het Archeologisch Museum, die in haar meer geharmoniseerde presentatie houdt vele artefacten die ontdekt op het eiland door de jaren heen zijn.

In tegenstelling tot de meer waanzinnige (door Italiaanse normen) en populaire zuidelijke buren, Ischia en Capri, Ventotene heeft nauwelijks geraakt door internationale toerisme.De hotels zijn betaalbaar, en het eten is niet overpriced.Vandaag, het thuis van een het hele jaar door bevolking van ongeveer 600.Dat nummer skyrockets in de zomer maanden, met name in augustus, wanneer het lijkt erop dat elk Italiaans naar de kust hoofden, of September, wanneer de Festival van Saint Candice (Festa di Santa Candida) het eiland in een verandert uitgebreid partij.

Ventotene van echte beroep niet in zijn adembenemend 360-graden zeezicht, zijn duidelijk, schoon water, of zelfs de architectuur en mensen.Er zijn andere plaatsen in Italië net zo adembenemend.Zijn charme is in de zin die u krijgen dat je ervaart iets niet ontdekt door de toeristen die kudde massaal naar de rest van Italië het hele jaar door.

 


Best beschikbare Ventotene ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ventotene Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNAV Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Ventotene (eiland).Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ventotene ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ventotene ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Ventotene ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ventotene Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Ventotene ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Ventotene bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Ventotene en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier