Vis Ferry

Vis passagiers- en auto veerdiensten

Vis passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Vis naar Ancona.

Vergelijken alle beschikbare Vis ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbare Vis auto en de passagier ferry tickets zeilen aan en uit Vis, Ancona met blauwe lijn Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Vis ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Vis veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Vis Ferry Tickets
veerboot met blauwe lijn Ferry voor veerboten zeilen van Vis naar Ancona online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Vis passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een Vis ferry ticketprijs veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Vis

Vis is één van de Dalmatische eilanden in Kroatië.Het kanaal van Hvar scheidt van het eiland Hvar, en het kanaal Biševo van het eiland van Biševo.Het is ongeveer 60 mijl uit de buurt van de Italiaanse kust.

Het eiland kan worden bereikt per veerboot van Split of Ancona.Het eiland is volop van fantastische stranden.De meeste van hen zijn vreedzame zelfs in volledige seizoen.In het algemeen de kust wordt dus niet benut en ziet er echt natuurlijk.

De lokale bevolking zijn in de landbouw, visserij en toerisme.De kusten van het eiland zijn schuine en gescheiden.Ten westen van het eiland is de Komiza baai en in het noorden is de haven van Vis.

De stad Vis ligt in de Noord-oostelijke deel van het eiland Vis in de bodem van een goed beschermde baai.Het ontwikkeld uit de voormalige nederzettingen Kut en Luka, die een entiteit in de 16e eeuw werd door de bouw van de kerk Gospa od Spilica.

De haven van de veerboot van de vis
De dorpen van de oostelijke kant van het eiland, zoals: Zenka, Milna, Bargujac, Podstražje, Podselje, Plisko Polje en Marine Zemlje aangetrokken tot de stad.Het hele eiland had sinds de Tweede Wereldoorlog een militair gebied.

Het toerisme op Vis begon te aanzienlijk te ontwikkelen met de demilitarisering van het eiland aan het begin van de oorlog (1991-1995) in Kroatië.Dus, is het slechts 15 jaar geleden al dat zowel het eiland en de stad geopend voor het bezoek van toeristen.De overblijfselen van de militaire objecten in het noordwesten en noordoostelijke gedeelte van de baai van Vis zijn getuigen van het verblijf van het Joegoslavische leger.

Tijdens de laatste honderd jaar emigreerde een deel van de bevolking in de zoektocht naar betere levensomstandigheden.Er zijn slechts ongeveer 2000 mensen die wonen in de stad Vis, en ongeveer 3500 op het hele eiland.

Veel bezoekers, en met name de zeilers, komen meer en meer naar Vis.Op elk moment kunt u veranderingen in levensstijl, maar op hetzelfde moment Vis de oude, onweerstaanbare mediterrane charme en leven zonder stress en moeite heeft bewaard.

Vis stranden

Op de Zuid-kust, dicht bij het dorp van Rukavac, in de buurt van de stad van Milna, is er Srebrena strand of het zilver strand.Dit is een prachtige witte kiezelstrand, dat zeker een bezoek verdient.In het binnenste deel van de baai is er het deel van Srebrena bedekt met peebles.Dit deel is typicaly meer druk, terwijl de rotsachtige deel is slechts enkele meters afstand en kijken buiten de baai en is zeker veel meer rustig.U vindt bars en restaurant op tien minuten walinkg van het strand, dicht bij de plaats waar u moet uw auto achterlaten.

Een van de meest buitengewone en prachtige baaien in de Adriatische Zee is Stiniva baai op ten noorden van het eiland Vis.Het strand is niet bereikbaar met de auto en je moet lopen een moeilijk en steile pad voor ongeveer 30 minuten.

Stoncica baai ligt ongeveer 6 km van de stad van Vis op de Noord-oostkust van het eiland Vis.Het is waarschijnlijk de meest populaire strand onder jonge mensen.Daar vindt u een mooi kiosk met ijsjes en drankjes, een gezellig restaurant en een beach volley speeltuin.Het strand kunt druk in volledige seizoen.Het is waarschijnlijk het beste strand van het eiland zoveel bezorgdheid faciliteiten.

Mooi strand zijn ook op loopafstand van de stad van Komiza.Vooral de strand van Kamenica.Daar vindt u een mooie baai met peebles en een gezellige sfeer te wijten aan de Acquarius balk die op dagtijd slechts enkele meters van de kust loopt.Geen eten wordt geserveerd, maar vindt u alle soorten drankjes.

Verder te gaan zuiden van Kamenica u vindt een naaktstrand.

Bleu & historische Vis

De forten en de stenen palen getuigen van de duizend jaar oude nederzetting op Vis, en de overblijfselen van een theater ingebouwd in de fundamenten van de franciscaner klooster gelegen op het schiereiland Prirovo, antieke kan of de Hellenistische begraafplaats, bevestigen dat de Vis een van de oudste stedelijke centra in Kroatië is.

De stad Vis, de antieke Issa, werd opgericht door de tiran van Syracuse Dionisius de oudere ongeveer 397 v.Chr.Als een uitvalsbasis voor de Griekse kolonisatie van de Adriatische Zee.De nederzetting van Dionisius had zijn gelegen in het deel van de stad, die nu Gradina heet en op het schiereiland van Prirovu.

In de Hellenistische tijd geweest Vis zo krachtig dat het eigen kolonies op de locatie van de vandaag steden van Trogir, Stobrec en Lumbarda op eiland Korcula opgericht.Vele archeologische overblijfselen getuigen aan de ontwikkeling van het Vis.U cansee het mooiste voorbeeld van antieke kunst op Vis in de archeologische collectie van het Museum van Vis, die gelegen in het Fort Batarija is: het bronzen hoofd van de godin Artemis.

Daarnaast zijn er ook andere waardevolle antieke werken als het hoofd van mannen en vrouwen, ceramische vazen van verschillende formulieren, schepen, en met name een collectie van Amfora, die werden genomen uit de zee in de buurt van de stad.
Een speciale archeologisch belang zijn Hellenistische grafstenen (stele) gevonden in het stadsgebied Mrtvilu aan de westzijde van de vandaag sport-gronden.

De natuurlijke omstandigheden en de traditie heeft vastgesteld de ontwikkeling van de economische activiteiten van de inwoners van Vis.Als gevolg van vele gebieden van cultuurgrond en kwaliteit, met name in het gebied rond de stad Vis is de landbouw altijd geweest het grootste deel van de economie.

De wijnbouw is de belangrijkste activiteit van de lokale bevolking sinds de antieke tijden, en dus de schrijver Agatarhid vertelde ons "hoe de wijnstok van Issa, een eiland in de Adriatische Zee in vergelijking met anderen beter". Aan de andere kant de rijke visgronden in dit deel van de Adriatische Zee

Zee hebben invloed op de ontwikkeling van de visserij.Naast de genoemde activiteiten zijn de belangrijkste factor vandaag diensten, en met name toerisme.
De stad Vis heeft een rijk cultureel-monumentale erfgoed van de nieuwere leeftijd.Er zijn vele zomer-/ b & b, forten en paleizen.

Als vanaf Kut, die op het zuidoostelijke deel van de haven en de baai, u zal ook doorgeven door het Paleis van Jakin, Paleis van de dichter Petar Hektorovic, Petrinovics paleis, het huis waar één van de beste Kroatische schrijvers Ranko Marinkovic werd geboren, het Prdvarics paleis en het Gazarovics paleis.Het Paleis van Gariboldi en de beroemde Vila Kristalli, en de Oostenrijkse vesting Batarija er volgen.

Er zijn de paleizen van Mardesicev, Radosijev, Vukasinovic-Dojmijev en de Tramontana plaatsen en de toren Perasti wachten op de poort.Buiten de stad zijn er de Nederlands forten, Terjun, Fortica en Velington.

We kunnen wijzen uit de sacrale architectuur en kunst met name de pre-Romaanse kerk van St.Jurje (St.George is de beschermheilige van de stad en wordt gevierd op 23 April) in de baai van dezelfde naam in de in de buurt van de Czechvilla en de kerk van St.Marija in Podselju - het spirituele centrum van het eiland, waar de bewoners van Vis pelgrim op Mary Ascension.

Onder de andere sacrale objecten moet u bezoeken de kerk van St.Ciprian en Justine op Kut, de kerk van Gospa od Spilica, die verbindt Kut en de haven, en de franciscaner klooster gelegen op het schiereiland van Prirovo.
Er is een primaire en de high-school "Antun Matijesevic-Karamaneo" in het Vis.

Binnen de stad kunt u omgaan met verschillende sport-activiteiten.Er is goed uitgeruste sport- en recreatiecentrum met vier tennis-tuinen, een basketbal en een voetbalveld.U hebt ook een zeilen, een cricket en een club paragliding in Vis.Het is mogelijk om te duiken buiten de stad samen met andere duikers in twee duiken-centra.U kunt ook Ga bergbeklimmen en station fiets.

De stad Vis biedt ongeveer 1500 bedden in privé huizen en appartementen en ongeveer 400 bedden in hotels.U zal niet missen een van de tien restaurants in de stad of een taverne / konobas die delen van de huishoudens op het platteland buiten de stad.U moet genieten van de binnenlandse specialiteiten zoals binnenlandse brood uit Vis, en sardines van de grill.

Gedurende het jaar zijn er een heleboel interessante uitingen, met name de New Years Eve op het carnaval, open lucht en het International Festival of amateur theater in mei, de culturele zomer van Vis met concerten en theater tijdens de zomermaanden, en een zeilregatta in oktober.

 


Best beschikbare Vis ferry ticket Prijsgarantie

Beste Vis Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare blauwe lijn Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Vis.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Vis ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Vis ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Vis ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Vis Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen levende Vis ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Vis bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Vis en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier