Vladivostok Ferry

Vladivostok passagiers- en auto veerdiensten

Vladivostok passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Vladivostok naar Donghae en Sakaiminato.

Vergelijken alle beschikbare Vladivostok ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Vladivostok auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Vladivostok, Donghae en Sakaiminato met DBS Cruise Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Vladivostok ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Vladivostok veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Vladivostok Ferry Tickets
veerboot met DBS Cruise Ferry voor ferry's varen van Vladivostok naar Donghae en Sakaiminato online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Vladivostok passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Vladivostok veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Vladivostok

Vladivostok was een gesloten stad slechts 15 jaar geleden met zelfs Sovjets nodig toestemming om te bezoeken.

De bouw van de stad Vladivostok was het hoogtepunt van de lange rit van Rusland een grote Marine aanwezigheid in de Stille Oceaan te helpen stollen haar greep op het oostelijke deel van zijn rijk.

Het land, die de stad is gebouwd op was eerder beweerde (maar, velen zeggen, nooit bestuurd) door China.Het was dun bevolkt door Chinese en inheemse volkeren als de regio werd overgeplaatst naar Rusland via het Verdrag van Aigun uit de Chinese Qing-rijk in 1858 op Ruslands verzoek.Rusland was al verhuisd troepen en kolonisten in de regio en het Qing-rijk en relatief zwak, voelde het had weinig andere keus in cederende het grondgebied.

Één van slechts vier belangrijke zeehavens dienen een gigantisch land, Vladivostok uitgegroeid tot een belangrijke commerciële hub-vooral voor goederen uit China, Japan en Korea, en door middel van zowel legale als illegale middelen.

Vladivostok ferryterminal

DBS Cruise veerdienst Vladivostok verbindt met de Koreaanse stad van Donghae en de Japanse visserij haven van Sakaiminato.Van maart tot November de veerboot Oost-droom laten Sakaiminato op zaterdag, kort stopt in Donghae op zondag en op maandag arriveert in Vladivostok.

In de winter, de veerboot legt in Donghae tot maandag en niet aankomt in Vladivostok tot dinsdag.Houd er rekening mee dat Sakaiminato een klein en afgelegen dorpje is, en toegang tot belangrijke Japanse steden beperkt is (dichtst is Kyoto, die ongeveer drie uur met de lokale trein is, er zijn ook vliegtuigen naar Tokyo en Nagoya, maar ze zijn vrij duur). 

Als gevolg van de recente nieuwe wet, kan iedereen naar Rusland op cruise veerboten het doen zonder visum als het verblijf langer dan 72 uur is, en er zijn discussie uit te breiden deze praktijk aan Russische onderdanen een bezoek aan Korea en Japan.

Vladivostok reisleiders

In de familie van Russische steden, Vladivostok is een eigenzinnige zoon: de jongen die had alle mogelijkheden, maar kon niet helemaal krijgen zijn act samen.Vladik moet worden bloeiende — een havenstad aan de rand van Azië — maar jaarlijks 5.000 Russen naar west, Moskou en Sint-Petersburg terwijl Chinese arbeiders verplaatsen.Verkeer is slecht.Water dicht-offs zijn gemeenschappelijk.Accommodatie kan worden duur, catering aan bezoekende zakenlui of groepen van Chinese toeristen.Het restaurant/café scène is, voor een stad van dergelijke internationale landinstelling, een kleine bleak.

Maar Vladivostok is een bijzondere plek.China, Korea en Japan zijn vlakbij, veel dichter bij dan zelfs het Baikalmeer in Siberië.Moskou is een volledige negen uur weg door de lucht.Maar ondanks de Japanse auto's de straten verstopping, Vladivostok duidelijk Russische blijft.

Het gebeurt ook als een van Ruslands grootste dolende steden.Dus lopen.Sopki, lange-dode vulkanische heuvels, geven de stad lappendeken layer-cake effect.Gebouwen stijgen van verschillende niveaus en tijdperken: een gestripte houten huis aan de voet van een flatgebouw Krushchevsky, dan een glanzende nieuwe casino, en buiten dat, zee en lucht.Poesjkin Street op is het Amerikaanse consulaat buurman naast de deur een uitgebrande shell.Telkens wanneer je loopt, zul je omhoog of omlaag, en het is een zeldzaam moment wanneer u kan niet een glimp van de zee.

Vladivostok is ook een stad waar u kunt weggaan zonder te verlaten.Bezoek de botanische tuinen en houden lopen — je in de taiga.Verken de heuvels.Gegraven zijn stenen forten, met meer op het nabijgelegen eiland Roesski.Als u wilt dat afgelegen stranden, hebt u een kleine inspanning te leveren, maar ze zijn daar ook.

Hoewel Vladivostok een van Ruslands meest zuidelijke steden, een beetje verder zuiden dan zelfs zonnige Sotsji is, is het weer net grillig.Het kan worden bewolkt in mei, zweterige nat in juni, bevriezing met een heldere blauwe hemel in januari.Wie weet?Wees voorbereid op wind elk moment.In de winter de hellende straten maken lopen ronduit gevaarlijk, maar zonsondergangen over de bevroren baai zijn prachtig, en je ziet dat de lokale bevolking kleedde de manier u zich voorstellen dat Russen moet gekleed.Misschien is de beste tijd om te bezoeken September tot half oktober; de herfst krijgt een groot deel van de schone, droge dagen — en de taiga draait kleur.

U kunt gaan overal tenzij er een bewaker is te stoppen met u.De kwaliteit van de particuliere eigendom, zo vertrouwd voor de Amerikanen, gelukkig ontbreekt onder de Russen, ten minste als het gaat om het buitenleven.Zo stapt uit de belangrijkste straten.In het midden, uit Fokina, Semyonovskaya en Svetlanskaya, is het de moeite waard te nemen omwegen via elke boog.Wend je een weg door binnenplaatsen met kromme houten huizen, remont puin, glanzend haar salons en slotmachine plaatsen.

Oceanário de Lisboa : Er zijn levende exposities en droge exposities, meestal van wezens van Peter de grote baai en de omringende gebieden.In de buurt is het buiten Dolfinarium waar je levende bont zeehonden en walvissen wit zien kunt.Openingstijden: 10: 00-19: 00.Gesloten op maandag.Adres: 4 Batteraynaya.Tel: 25-59-65.

Het regionale Museum van Arsenjev beschikt over drie verdiepingen van de lokale geschiedenis en etnografische spullen.Interessante foto's van Vlad in de jaren 1800.Een paar verwijzingen naar Yul Brynner, die een steenworp afstand leefde.U ziet een raketwerper Katjoesja uit WWII.Probeer uit te vinden wanneer de folkgroep Traditsiya (traditie) er wordt afgespeeld.Hun shows zijn zeer onregelmatig, maar ze mooi zingen, en zij zal u dansen.Adres: Svetlanskaya 20.Eigenlijk zul je waarschijnlijk op Aleutskaya in te vullen.Ga enkel rond de hoek.Telefoon: 22-73-13; 41-40-82.10: 00-18: 00 dagelijks behalve op maandag.

Brynner huis . Niet een museum, maar je ziet het grote art nouveau huis waar acteur Yul Brynner op in Aleutskaya 15 groeide.Yul werd (waarschijnlijk) geboren op 11 juli 1920.

Het Museum van de onderzeeër C-56 bevindt zich in een onderzeeër C-56 van de Tweede Wereldoorlog, op Korabelnaya Naberezjnaja, tel: 21-67-57.Arbeidstijd is 10: 30-6: 00.Zondag, maandag, dinsdag gesloten.

Kinder foto galerij . Als u kinderen kunst, is dit voor jou.Adres: Partizansky Prospekt 12.Tel: 25-98-48.Openingstijden: 9: 00-18: 00.

Vereiste wandelingen omvatten de waterkant gebieden.Vind de zeemeermin standbeeld (een tribute Hans Christian Anderson) in het water van de baai Sporty (Sportivnaja Gavan), in de buurt van het Dinamo Stadion.Noorden, lopen naar het recht om te observeren rondreizende deelgenoot van ijs en/of bier.Of lopen verliet de trap, naar de bioscoop complex Okean.U kan een espresso boven er drinken.Blijven omhoog langs de bovenste Naberezjnaja, passeren de Amur tijger standbeeld en nemen in uitzicht op de baai van de Amoer.Net voorbij de Hotel Vladivostok, de weg een bocht links en verandert in Pervaya Morskaya.Een snelle omweg naar beneden en naar rechts brengt u naar Arsenjev Street, met inbegrip van een buste van de explorer zelf, en een scrappy oppervlakkige kennis van hout huizen op zoek zeer 19e-eeuw.

Voor de hoge views , volg de trappen naast de kabelbaan (kabelbaan op rails), van Pushkinskaya Street naar Sukhanova.De kabelspoorweg is niet actief.Op de top, nemen de passage onder Sukhanova street, ontstaan en klim meer stappen naar de look-out.Het geheel van de Golden Horn Bay is zichtbaar.Vanaf hier, kunnen degenen die niet moe hoofd voor de Orinoye Gnezdo (Adelaarsnest). Zoek naar de grote antennes boven op de volgende heuvel.Maak je geen zorgen over prive-eigendom in de weg!Een andere manier te bereiken het Adelaarsnest is aan het hoofd van Utkinskaya St.en volg de onverharde weg.

Vladivostok is de Schildwacht van het Russische Oosten sinds de oprichting in 1860.Het is een stad van forten en bezoekers moeten inspannen om ten minste één te zien.

Vladivostok is onmiskenbaar Rusland, maar economische banden met zijn Aziatische buren zijn verleidelijke, zelfs terwijl de grote populaties van die buren angst veroorzaken.Met zijn ligging en al haar voordelen is Vladivostok zeker prosper eerder vroeger dan later.

 


Best beschikbare Vladivostok ferry ticket Prijsgarantie

Beste Vladivostok Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DBS Cruise Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Vladivostok.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Vladivostok ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Vladivostok ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Vladivostok ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Vladivostok Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Vladivostok ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Vladivostok bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Vladivostok en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier