Vlore Ferry

Vlore passagiers- en auto veerdiensten

Vlore passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Vlore naar Brindisi.

Vergelijken alle beschikbare Vlore ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Vlore auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Vlore, Brindisi met Agoudimos Lines veerboot en Red Star Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Vlore ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Vlore veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Vlore Ferry Tickets
met Agoudimos Lines veerboot en Red Star Ferries voor veerboten zeilen van Vlore naar Brindisi online op voorhand te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Vlore passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Vlore veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Vlore

De moderne naam voor Vlorë is het Albanese formulier Vlorë of Vlora, terwijl in de Gheg Albanese dialect is het bekend als Vlonë. Vlorë is gemaakt in de oudheid als een Griekse kolonie in het grondgebied van Illyrië.Zijn voornaam, vandaag nog steeds gebruikt in Griekenland, is Aulón (Grieks: Αυλών), die betekent vallei en kunnen geweest een herinterpretatie van een Griekse naam.In de vroege 20e eeuw, was in het Engels als Avlona of door de Italiaanse naam Valona Vlorë waarnaar.

De stad Vlorë blijft een belangrijke zeehaven en commerciële centrum, met een aanzienlijke visserij en industriële sector.De provincie produceert aardolie, aardgas, bitumen en zout.

Vlorë County is gegroeid in belang in de landbouw met zeer grootschalige aanplant van olijf- en fruitbomen, en de stad is uitgegroeid tot centrum van de voedselverwerking, olie en bitumen exportindustrie.De provincie is voornamelijk agrarische en pastorale, produceren haver, maïs, katoen, olijfolie, runderen, schapen, skins, huiden en boter.Deze grondstoffen worden geëxporteerd.

Toerisme is een belangrijke industrie geworden in de afgelopen jaren met vele hotels, recreatieve centra en uitgestrekte stranden.

Vlore Ferry haven

Vlore is de tweede grootste haven van Albanië , op de ontmoetingsplaats van de Egeïsche zee en de Adriatische Zee.Het is ook een visserij haven en vakantie resort.Het centrum is vergelijkbaar met de meeste Albanese steden in dat er niets veel te zien, maar concrete towerblocks- en een heleboel palmbomen is.Het is echter het uitgangspunt van de kustweg naar Saranda, langs de 'Albanese Riviera'.

Deze weg gaat van gloednieuw aan wankele langs bergpassen, haarspeldbochten naar verlaten stranden, mijlen en mijlen door olijfgaarden, uit het Grieks stijl van dorp tot dorp.Is het haalbaar is om hitch wandeling helemaal naar Saranda in één dag, maar het is de moeite waard meer tijd dan dat.

Vlore wordt uitgeroepen tot een Heldenstad.Het is een oude stad, waar belangrijke gebeurtenissen in de strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid hebben plaatsgevonden.In de oudheid stond de stad bekend onder de naam Aulon.In het begin was het slechts een poort.Aulon was beroemd om zijn olijfgaarden en de wijngaarden.Na de val van Apollonia en Orichum werd het de belangrijkste haven van Illyrië.In de vijfde eeuw was Aulon het centrum van bisdom.De migratiestromen van barbaren zwaar beschadigd en bracht de terugtrekking van de stad dieper in het land.

Getting To Vlore

Er is een regelmatige veerverbinding vanaf Brindisi in Italië door zee.Verschillende bedrijven opereren deze dienst, maar de schepen vertrekken meestal op hetzelfde moment.Een zeer handige mogelijkheid is reizen per nacht, vertrek vanaf Brindisi 23: 00 en aankomst in Vlore op 7: 30.De veerdienst naar Vlores loopt dagelijks, in laagseizoen periode met uitzondering van zondag.

Wat te bezoeken

U moet een bezoek het nabijgelegen dorp en het oude kasteel van Kaniné. Het uitzicht over Vlora en de Ionische stoel is geweldig.

De moskee van Muradie, werd gebouwd in 1542, wordt verondersteld te zijn ontworpen door de architect Sinani, op bevel van Sultan Sulejman, toen hij in Vlora voorbereiding van zijn marine expeditie tegen Italië.

Met de sluiting van de moskeeën en kerken in 1967, heeft het gebruikt als het museum van het platform van de wijk.

In de stad ligt op het bronzen monument van onafhankelijkheid, onthuld in 1972.Op een hoge onregelmatige pijler van rock staat een figuur van een standaard aan toonder, terwijl hieronder worden afgebeeld onderscheiden cijfers van het verkeer van Albanië van onafhankelijkheid.Het is een gezamenlijke werk van de beeldhouwers, Kristaq Rama, Shaban Haderi en Muntaz Dhrami.Ter ere van de dag van de onafhankelijkheid, het centrale plein in Vlora wordt genoemd - The Square van de vlag (Beon I Flamurit). 

Het Museum van onafhankelijkheid weerspiegelt de achtersteven strijd van de Albanese voor vrijheid en onafhankelijkheid, de gebeurtenissen die geleid over de verhoging van de vlag op de 28e November l912, als Albanië werd een onafhankelijke staat uitgeroepen.

Vlora is een cementfabriek en is ook de producent van kunststof.De regio van Vlora is rijk in landbouwproducten, met name in fruit, olijven en druiven, en zuivelproducten.Er is ook een cannery waarvan de producten worden gebruikt voor uitvoer.

Vlora is de zetel van de Ismail Qemali Universiteit, opgericht in 1994, die de school voor marineofficieren vervangen.Studenten kunnen studie bedrijfskunde, kwekerij, Marine engineering en Engelse taal.

 


Best beschikbare Vlore ferry ticket Prijsgarantie

Beste Vlore Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Agoudimos Lines veerboot en Red Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Vlore.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Vlore ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Vlore ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Vlore ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Vlore Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Vlore ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Vlore bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Vlore en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier