Volos Ferry

Volos passagiers- en auto veerdiensten

Volos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Volos naar Alonissos, Glossa en Skiathos.

Vergelijken alle beschikbare Volos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Volos auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Volos, Glossa en Alonissos, Skiathos met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Volos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Volos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Volos Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Volos naar Alonissos, Glossa en Skiathos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Volos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Volos veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Volos

Volos is de nieuwste van de Griekse havensteden, met een opvallend groot aantal moderne gebouwen, gebouwd na de catastrofale aardbevingen van 1955.Het omvat de gemeenten van Volos, Nea Ionia en voer, evenals kleinere voorsteden Gemeenschappen.

De economie van de stad is gebaseerd op productie, handel, diensten en toerisme, en met de verbeterde infrastructuur is de stad steeds dynamischer.Thuisbasis van de Universiteit van Thessalië, één van de belangrijkste in het land, de stad biedt ook een breed scala aan faciliteiten voor de organisatie van conferenties, tentoonstellingen en belangrijke culturele en wetenschappelijke gebeurtenissen, samen met internationale-standaard sportieve faciliteiten.

De stad Volos werd opgericht in het midden van de 19e eeuw en is een levendige stad met een belangrijke waterkant die is bekleed met veel gebak winkels, cafés-bars, restaurants en mezedopolia.

De haven van Volos is ook zeer actief met dagelijkse schema's naar de eilanden van de Sporaden: Skiathos, Skopelos en Alonissos.

Volos Haven

Volos is een noodzakelijke stop onderweg naar Pelion die net ernaast ligt.U kunt van Volos zee die de Pelion dorpen op de pijnbomen bedekte bergen zat.Het is een aangenaam spektakel vooral bij nacht wanneer alleen hun lichten kunnen worden gezien.

De stad Volos is ook een cultureel oogpunt interessant.Er is de Volos Archeologisch Museum waarin vondsten uit de omliggende gebieden die ere gedateerd uit de Bronstijd tot de Hellenistische periode.De gemeentelijke galerij is ook van belang.Het is gevestigd in het stadhuis en vertoont een verzameling schilderijen en sculpturen van moderne Griekse kunstenaars.

Reizen van en over Volos

Alle vervoer over land bereikt Volos, terwijl de internationale luchthaven van Centraal Griekenland in Nea Anchialos de stad met internationale bestemmingen verbindt.

Veerboten
De haven van Volos koppelingen op de eilanden, vooral de Sporaden, alsmede op sommige bestemmingen in Pilio.

Snelwegen
Volos is gekoppeld door middel van Griekenland de E75 Highway as (meestal bekend als PATHE) Noord- en Zuid-Griekenland.Afgezien van deze zullen de E65 as de toegangspoort tot West-Griekenland en de haven van Igoumenitsa, via de vlaktes van innerlijke Thessalië; Dit deel van de autoweg E65 zal worden afgerond tegen 2012.

Luchthaven
De stad Volos, samen met de rest van Centraal-Griekenland, is verbonden met de rest van Griekenland en Europa door de Nea Anchialos National Airport.De luchthaven vertegenwoordigt de grootste air lane in Griekenland na Eleftherios Venizelos, met een capaciteit van 800 passagiers per uur en voorzieningen voor bijna 10 vliegtuigen.Volos is de eerste stad in Europa functie watervliegtuig diensten via Argo Airways, dat gevestigd is in Volos.Volos verbinden de watervliegtuigen met Skiathos, Skopelos, Allonisos, Athene en Thessaloniki.

Spoorwegen 
De spoorlijn stationVolos' railway stationsgebouw werd ontworpen door Evaristo De Chirico kort na de bevrijding van Centraal-Griekenland.Deel van het station werkt nog steeds in deze pittoreske 1884 structuur, die doet denken aan een aantal een statig huis.De aangrenzende neoklassieke gebouw, gebouwd tussen 1900 en 1903 onder Evaristo De Chirico, diende als het administratieve hoofdkwartier van de spoorwegen in Thessalië.

Vandaag, de stad wordt bediend door directe lijnen naar de rest van Griekenland, en de spoorlijn complex beschikt over voorzieningen voor trein onderhoud.Volos is rechtstreeks verbonden met Athene eenmaal per dag, Thessaloniki tweemaal per dag, en Larissa 15 keer per dag.In het verleden dat Volos werd bediend door spoorlijnen van drie verschillende meters, de meter meten lijn van Thessalië spoorwegen Kalampaka, de lijn normaalspoor Larissa en de 600 mm lijn Pelion.Overblijfselen van triple gauge lijnen bestaan nog steeds in de buurt van het station.

Moderne Volos

De architectonische en stedelijke omgeving van Volos is gekenmerkt door zijn raster van pleinen en straten, haar gevoel van wijk, de imposante neoklassieke gebouwen, de verouderde industriële bouwwerken, een aantal groene oasen, en vanzelfsprekend door de nabijheid van de zee en haven.

Deze elementen in combinatie lenen Volos een sfeer en onderscheidend vermogen, maken van één van de mooiste Griekse steden.De huidige stedenbouwkundig plan van Volos grotendeels werd opgericht in 1882, kort na de bevrijding van de stad, en werd sterk beïnvloed door de concepten van neoklassieke ruimtelijke ordening.Het plan aangesloten de twee stad-centra (The Castle en Nea Magazia) langs een eenvoudige as; het was echter enigszins beperkt gezien de mogelijkheden van de volledige ontwikkeling van de stad.De komst van de vluchtelingen in 1922 en de aardbevingen van 1955 gaf Volos zijn huidige vorm.

Nea Magazia begon met de bouw in 1841, op basis van een geometrisch ontworpen plan.Kenmerkend voor dit plan de autowegen liggen evenwijdig aan de kust, langs welke ontwikkelde winkels en woningen, en de centrale weg assen zijn vandaag Dimitriados street, Iasonos Street, K.Kartali Street, Diminiou, Iolkou Street en Ermou straat.

De ontwikkeling van de nieuwe stad viel samen met de bloei van neoclassicisme.Openbare gebouwen gelijkvormig aan deze stijl en prestigieuze privé gebouwen die behoren tot welvarende handelaren waren bijzonder verfijnde.Typische voorbeelden zijn:

De 3-tellende Hotel de France, met zijn indrukwekkende decoratieve muurschilderingen (1894, Iasonos en K.Kartali Street)
De Nationale Bank, voorheen de Epirothessalian Bank(1895)
De Bank van Athene (vandaag de bibliotheek van de Universiteit van Thessalië 1903)
Het Achillopouleion ziekenhuis (1901)
Het Archeologische Museum van Volos, Athanasakeio (1909)
De Agricultural Bank (voorheen de Kosmadopoulos Bank, 1909)
De Cinetheater Achillion, (1925)
Het Hotel Aegli, (1927), ontworpen door Kassiopoulos
Het gebouw van de hoge ambtenaren van luchtmacht Club in de buurt van Agios Konstantinos Park, geloofde te zijn ontworpen door Le Corbusier
De Bank van Griekenland (1935)
De Averofeian rechtbanken
De familie huizen van Kartalis, Glavanis, Kastemis, Saratsis
De Sarafopoulos Mansion (1927), vandaag de Volos Club
De goed bewaard gebleven Regas huis en haar enkelvoud decoratieve muurschilderingen, vandaag het Lyceum van Griekse vrouwen.

Volos  nam deel aan de Olympische spelen van 2004, en als een Olympische stad het hielp een nieuw gezicht van hedendaagse Griekenland voorleggen met een wereldwijd publiek.De stad heeft ook sinds speelde gastheer voor een opeenvolging van sportieve evenementen, zoals het EK Athletic.

 


Best beschikbare Volos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Volos Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Volos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Volos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Volos ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Volos ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Volos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Volos ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Volos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Volos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier