Voltri Genua Ferry

Voltri Genua passagiers- en auto veerdiensten

Voltri Genua passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanuit Voltri Genua naar Arbatax, Barcellona, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med en Tunis.

Vergelijken alle beschikbare Voltri Genua ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Voltri Genua auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Voltri Genua, Arbatax, Barcellona, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med en Tunis met Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby Line, Grimaldi, Comanav of CTN veerdienst veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Voltri Genua ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Voltri Genua veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Voltri Genua Ferry Tickets
met Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby lijn, Grimaldi, Comanav of CTN veerdienst voor ferry's varen vanuit Voltri Genua naar Arbatax, Barcellona, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med en Tunis online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Voltri Genua passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Voltri Genua ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Voltri Genua

Voltri Genua (Italiaans, Genova) is een historische stad in Noord-Italië, de hoofdstad van de regio Ligurië.

Voltri Genua vandaag is als een toeristische attractie, vaak overschaduwd door steden zoals Rome of Venetië, hoewel het heeft een lange geschiedenis als een rijk en machtig handelscentrum.

Echter, met de veelheid aan verborgen pareltjes achter gezellige alleways, uitstekende keuken (met name vis en zeevruchten), de oude haven van gerenoveerd, prachtige bezienswaardigheden, waaronder een van Europa's grootste aquarium, en haar positie als de culturele hoofdstad van Europa in 2004 hebben maakte het een verleidelijk plaats dat geleidelijk steeds meer opgenomen in de toeristische markt.

Genua is bekend dat Europa's grootste historische centrum.Dit is het hart van de oude stad.Het bestaat uit een ongelooflijke hoeveelheid kleine straatjes en steegjes genaamd Caruggi.Wandelen door het zal mollige u terug in de Oudheid toen Genua de belangrijkste haven van de Middellandse Zee was.

Met pastel gekleurde terracotta dak huizen, artistieke kerken, mooie seaside Villa's, en ook verschillende luxe boetieks, Voltri Genua is een must zie als je wilt ervaring van de "ultieme" Italië.

Voltri de haven van de veerboot van Genua

Voltri Genua is een belangrijke haven, en heeft vele veerdiensten.

Grandi Navi Veloci doorkruist van Barcelona wekelijks, en duurt ongeveer anderhalf uur.Het biedt ook een per kruising naar Tanger, waarin ongeveer zesenveertig.Andere directe veerboot routes van Genua worden Barcelona (Spanje), Valletta (Malta), Bastia (Corsica), Olbia en Porto Torres (Sardinië), Palermo (Sicilië), Tanger (Marokko) en Tunis (Tunesië). 

AMT werkt ook een openbare boot service genaamd Navebus (Controleer de dienstregelingen hier: [4]) de Porto Antico verbinden Pegli.Het is een grote en goedkope manier om een blik op de stad van de zee; eenmaal in Pegli, u kunt betalen een bezoek aan het openbare park Villa Pallavicini.

Prive boot diensten starten vanaf de Porto Antico en reizen langs de kust naar Camogli, San Fruttuoso, Portofino, Chiavari en de Cinque.

Getting Around
Lokale bevolking wil rijden rond de stad is enigszins sneller dan openbaar vervoer (files op drukke uren niettegenstaande), maar zodra u uw bestemming hebt bereikt u worden geconfronteerd met de nachtmerrie en frustratie van op zoek naar een niet-bestaand parkeerplaats.Het is niet alleen kans dat de meeste lokale bevolking van auto's naar scooters overgestapt - in de mate dat zelfs het vinden van een plek voor een scooter te moeilijk is geworden.Alle attracties in het centrum liggen op loopafstand of goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus een auto helemaal nutteloos.Als u nog steeds besluiten om te rijden in de stad, niet weddenschap beschikbaar straat parkeren (er zijn straat parkeren prijzen hoe dan ook) gaat u direct naar een parkeergarage en hoop dat niet alle van hen zijn volledig.Als u denkt dat van het rijden naar het strand op een zonnige weekenddag in Genua of in een andere stad langs de kust, vergeet het maar.Vinden van een parkeerplaats op loopafstand naar het strand is een unieke gebeurtenis.Gebruik in plaats daarvan openbaar vervoer.

Er zijn ook een aantal openbare liften en kabelbanen verbinden het centrum met de buurten op de omliggende heuvels.De bovenste stations van de lift Ascensore di Castelletto en van de Funicolare del righi spoorlijn bieden een verbazingwekkend uitzicht op de stad.

Trenitalia voorstedelijke en regionale treinen reizen in Oost-west richting langs de kust alle de kust buurten/buitenwijken verbinden met het centrum van de stad.Dit is de meest geschikte middelen van vervoer als u van plan bent om te zien sommige perifere districten en steden langs de kustlijn.AMT tickets en passeert zijn geldig op Trenitalia treinen binnen de stadsgrenzen (Voltri en Nervi); enkele reis alleen toestaan één trein, en moet u ze opnieuw op de gele punching machines op de stations valideren - Controleer voor de correcte valideren ruimte met de naam "Trenitalia" op de achterkant van het ticket.Als u op reis bent buiten de stadsgrenzen voor een bezoek aan sommige buitenste steden, zul je om te kopen een ticket bij een Trenitalia teller of machine.Het is raadzaam om terugkeerkaartjes meteen kopen omdat er meestal zijn geen ticket items bij kleine stations en de kansen goed zijn dat er de ticketautomaten zal niet werken, draaien een ticket kopen (of bespreken met de dirigent op de terugkeer trein) in een gedoe.

Het historische centrum van Genua wordt onderhouden door bus slechts ongeveer enkele belangrijke pleinen en straten (Piazza Acquaverde voor Stazione di Piazza Principe, Piazza della Nunziata, Largo Zecca, Piazza Corvetto, Piazza Caricamento). Zijn caruggi steegjes zijn zo smal dat geen wegverkeer fysiek mogelijk is is, en zij moeten op de voet worden bezocht - afstanden zeker niet enorm toch zijn.

Genua Voltri Ferry-havendiensten

De haven van de veerboot van Genua Voltri maakt deel uit van de haven van Genua die en is één van de meest moderne veerboothavens in de wereld bieden een volledige waaier van diensten.

Krijgen naar Genua Voltri Ferry Terminal 

  • Met de auto
    U kunt Genua poort bereiken vanuit het noorden via de snelwegen A26 en A7, uit het westen met de A10 en vanuit het Oosten via de A12.Neem de afrit 'Genua Ovest' en volg de borden naar 'porto'.

  • Per spoor
    Terwijl de twee grote treinstations, Genova Brignole en Genova Principe, binnen de stad Genua zelf zijn, wordt de terminal van de ferry Voltri geserveerd door het kleinere station Voltri, met barren diensten uit centrum van de stad.

  • Genua Voltri veerhaven adres
    Voltri Terminal Europa, 16123 Genova, Italië

 


Beste beschikbare Voltri Genua ferry ticket Prijsgarantie

Beste Voltri Genua Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby lijn, Grimaldi, Comanav of CTN veerdienst passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Voltri Genua.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Voltri Genua ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Voltri Genua ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Voltri Genua ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Voltri Genua Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Voltri Genua ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Genua Voltri bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Voltri Genua en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier