Ystad Ferry

Ystad passagiers- en auto veerdiensten

Ystad passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Ystad naar Ronne en Swinoujscie.

Vergelijken alle beschikbare Ystad ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Ystad auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Ystad, Ronne en Swinoujscie met Bornholmstrafikken, Polferries en eenheid regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ystad ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ystad veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ystad Ferry Tickets
veerboot met Bornholmstrafikken, Polferries en eenheid lijn voor ferry's varen van Ystad naar Ronne en Swinoujscie online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ystad passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Ystad veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ystad

Met meer dan 40 km/25 mi van zandstranden van grote natuurlijke schoonheid in haar omgeving, en enkele 300 honderd pittoreske vakwerk huizen, Ystad is een van de mooiste kleine steden in Zweden.

Enkel om te zijn hier op een warme zomerdag, is Baden en ontspannen op een van de stranden, of zitten op een van de vele buiten inrichtingen genieten van een maaltijd met goede vrienden, onvergetelijk.

Getting to Ystad is zowel comfortabel en gemakkelijk, ongeacht hoe u hier krijgt.

Met de auto vanaf Malmö door E65 duurt slechts ongeveer 45 minuten, een uur als je per trein of bus.Van Simrishamn met trein ongeveer 40 minuten, en uit de Malmö Airport ca.20 minuten met de auto.

Door de lucht  van de Deense internationale luchthaven Kastrup duurt ongeveer 1 uur om Ystad per trein bereiken.Als u zijn landing op Malmö Airport in Sturup, duurt het 20 minuten om te Ystad per auto of taxi.

Door zee veerboten uit Polen en het Deense eiland komt Bornholm naar Ystad op een dagelijkse basis.Uit Polen afwijken ze van Swinoujscie en van Bornholm Rönne.

Door coach bussen die komen aan Ystad dagelijks van over de hele Scania.Voor tijd tabellen en/of prijzen contact Skånetrafiken telefoon + 46 771-77 77 77.

Ystad is als een levend museum met zijn 300 oude huizen waarvan sommige van hen - dat wil zeggenÖrumshuset - in hun oorspronkelijke staat worden gehouden en kan worden bezocht.De abdij - het Franciscaanse klooster met zijn prachtige rozentuin, de kerk en natuurlijk de belangrijkste attractie voor alle een bezoek aan Zuid-Zweden - de megalitic Ale's stenen in het dorp dat Kåseberga in de buurt van Ystad moet eveneens worden vermeld.

Ystad
Ystad attracties


Biografteatern ScalaAles Stenar Kåseberga (15 km ten oosten van Ystad). De Stonehenge van Zweden, een 67 meter lang stenen schip gevormd door 59 grote rotsblokken van zandsteen, een megalithische monument uit de Noordse IJzertijd, rond 600AD.U kunt de site bereiken per auto of per bus van Ystad.Er zijn tal van informatie borden op de parkeerplaats.De 700 meter lopen de heuvel van de parkeerplaats en u zult bereiken de stenen.Er is geen entree naar de stenen maar een rondleiding kost u 40 SEK (4 Euro) per persoon.De tour is gratis voor kinderen jonger dan 17... bewerken 

Biografteatern Scala . St.Östergatan 12.Zweden de oudste bioscoop, nu hersteld.

Karl XII van Hus Stora Västergaten, waar de koning wordt gezegd dat de nacht hebben doorgebracht.

Santa Maria kerk (13e eeuw) is het oudste overlevende gebouw in Ystad, en een van de oudste stenen kerken Skånes.Van 9.15pm tot 3.00 ben de nachtwachters blaast zijn hoorn ter geruststelling van de stedelingen dat alles goed is.

Kerk St. Petri en klooster 

Uiterste Konstmuseum St Knuts Torg, open di.-Zon.-een goede art museum, met interessante tentoonstellingen en een fatsoenlijke winkel.

Ystad Film Studio . Ystad is een centrum van de Zweedse filmindustrie; de studio's werden opgericht bij de afsluiting van de oude militaire kazerne en er zijn rondleidingen beschikbaar, plus de Cineteket, een interactieve Filmmuseum.

Lopen door het oude deel van de stad en genieten van de oude vakwerkhuizen.In de avond eten en drinken op het centrale plein of winkelstraten, en genieten van het komen en gaan van de vrijwillige brandweer in hun antieke voertuigen.

Volg de Wallander paden -Als u een fan van de boeken of films er vele, vele referenties zijn zoals Mankell gebaseerd zijn materiaal op werkelijke plaatsen en situaties.Als dit is om het te geloven lijkt er te zijn een moord of een gruwelijk incident op bijna elke hoek van de stad.In werkelijkheid zijn de politie nauwelijks ooit gezien, behalve wanneer parkeren tot verzamelen een hamburger bestellen uit de stal op St Knuts Torg, in de buurt van het uitstekende toeristische informatiebureau binnen het Art Museum.

In de zomer , genieten van een wandeling langs het strand (ten oosten van de stad). Stoppen door en pak een biertje of ijs op "Fritidsbaren" en krijgen een goed uitzicht op de Oceaan.

Is een prachtig meer en bos-gebied ten noorden van de stad.Verscheidene nationale parken liggen op een klein eindje rijden en om de twee jaar, Ystad gastheren een tatoeage, een must-see bent u geïnteresseerd in muziek.

Als u wilt een toerist in deze gezellige is middeleeuwse stadje een genot.De omgevingen zijn mooi en er zijn vele interessante bezienswaardigheden te ontdekken.Ystad heeft het allemaal voor zowel lichaam en ziel.Fine art galeries gemengd met fascinerende musea en een levende dierentuin zo goed.Waarom niet besteden een dag of twee op de prachtige stranden of een avond in als de nachtclubs.Ystad is gewoon geweldig .

 


Best beschikbare Ystad ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ystad Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bornholmstrafikken, Polferries en eenheid lijn passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Ystad.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ystad ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ystad ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Ystad ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ystad Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Ystad ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Ystad bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Ystad en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier