Zakynthos Ferry

Zakynthos passagiers- en auto veerdiensten

Zakynthos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Zakynthos naar Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini of Paxi.

Vergelijken alle beschikbare Zakynthos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Zakynthos auto en de passagier ferry tickets en naar Zakynthos, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini of Paxi zeilen met Agoudimos Lines, Europese Sealines en Ionische Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Zakynthos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Zakynthos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Zakynthos Ferry Tickets
met Agoudimos Lines, Europese Sealines en Ionische veerboten voor veerboten zeilen van Zakynthos naar Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini of Paxi online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Zakynthos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Zakynthos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Zakynthos

Het eiland van Zakynthos Griekenland of Zante, een zeer populaire bestemming, werd genoemd door de Venetiaanse "de bloem van de Orient", als een van de mooiste eilanden van de Ioniërs.

Zakynthos eiland heeft indrukwekkende landschappen, lange gouden zandstranden duiken in kristalhelder water, een Marine Park voor de bescherming van de zeeschildpad, prachtige bergen met naaldbomen begroeide, traditionele dorpjes met stenen huizen en een charmante hoofdstad te bieden, maar ook sommige geanimeerde strand resorts met vele restaurants en bars, mooie orthodoxe kerken, archeologische vindplaatsen en Venetiaanse kastelen.

Zakynthos is ook één van de meest beroemde stranden van Griekenland: het strand schipbreuk.De ruïnes van het schip die heeft zijn gewassen door de zee bevinden zich in het midden van een wit zandstrand met kristalhelder water, omgeven door verticale rots klippen.Een onvergetelijke landschap, dat is alleen toegankelijk door boot.

Zakynthos

Zakynthos een groot aantal bars en nachtclubs ligt, voor de meeste van hen, in de beroemde strand resorts/oorden van Laganas, Alykes, Tsilivi of Argasi.De clubs worden geopend all night long, gevuld met mensen drinken, dansen en feesten.

Zakynthos, Griekenland of Zante is het zuidelijkst gelegen van de zes kern Ionische eilanden, en ook de derde grootste van hen, na Kefalonia en Korfoe.

Het is het elfde eiland in grootte in Griekenland, met een oppervlakte van 406 vierkante kilometer, en ook de tweede in bevolking met ongeveer 35.000 inwoners.Het eiland ligt 17 nautische mijl ten westen van de Peloponnesos en 13 nautische mijl ten zuiden van Kefalonia.

Het eiland werd genoemd door de Venetianen "Fioro di Levante", wat "Bloem van de Orient", betekent omdat het eiland wordt gekenmerkt door een rijke en dichte vegetatie, met pijnbomen gedekt bergen en vele vruchtbare vlaktes.

Zakynthos is een vruchtbare eiland met een belangrijke agrarische productie.De belangrijkste teelten zijn wijngaarden, olijven en citrusvruchten.Afgezien van de landbouw is de belangrijkste bron van rijkdom van de eilandbewoners het toenemende toerisme.Deze vegetatie is te wijten aan het milde mediterrane klimaat van het eiland, gecomponeerd door de vele regens tijdens de winter en zonneschijn in de zomer.

Het eiland is beroemd over de hele wereld voor haar natuurlijke omgeving, die de plaats de bedreigde soort zeeschildpad die Caretta-Caretta heeft gekozen voor de reproductie is geworden.

Zakynthos , de hoofdstad werd herbouwd na de vernietigende aardbeving in 1953.De instelling is prachtig, aan een baai Peloponnesos, geconfronteerd met de oude Akropolis zweven boven, met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Zakynthos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Zakynthos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Zakynthos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Zakynthos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Zakynthos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Zakynthos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Zakynthos en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier