Zante Ferry

Zante passagiers- en auto veerdiensten

Zante passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten naar Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini of Paxi zeilen van Zante.

Vergelijken alle beschikbare Zante ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Zante auto en de passagier ferry tickets en naar Zante, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini of Paxi zeilen met Agoudimos Lines, Europese Sealines en Ionische Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Zante ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Zante veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Zante / Zakynthos Ferry Tickets
met Agoudimos Lines, Europese Sealines en Ionische veerboten voor veerboten zeilen van Zante naar Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini of Paxi online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Zante passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Zante veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Zante

Zakynthos Griekenland, ook wel genoemd Zante , is de derde grootste van de Ionische eilanden, omvat een gebied van 410 km² (158 inw) en haar kustlijn is ongeveer 123 km (76 mi) in lengte.

Zakynthos (Zante) met haar prachtige natuur, haar mild klimaat, haar toeristische infrastructuur en haar unieke cultuur, verwelkomen haar bezoekers het hele jaar, bezoekers die de beste indrukken van het eiland terug naar huis met hen neemt.

Wanneer de veerboot in de haven, met name in de schemering aankomt, voelt het alsof u de haven van Venetië.Aan de ene kant ziet u de verlichte kerkklokken van de St.Dennis Cathedral en aan de andere kant de pittoreske stad Main met de slang als weg naar de heuvel van Bohali (2 km) en de Venetiaanse Fortress(3km). 

De weergave van de haven en de stad van bovenaf is gewoon adembenemend en nog leuker wanneer u op een van de vele open lucht cafés of lokale taverna's zitten.

Zante
In de stad kan u wandelen op het historische St.Mark's Square en bezoek aan het Museum van Solomos & Kalvos, die ook hun Mausoleum.Er worden oorspronkelijke artefacten van het eiland adel samen met hun zeehonden bewaard.U kunt op de nabijgelegen Solomos plein met de neoklassieke gebouwen het Byzantijnse Museum en bewonder de oude pictogrammen en fresco's die overleefd bezoeken van de middeleeuwse kerken die niet de rampzalige aardbeving van 1953 overleven.

Op Zakynthos vindt u de bergdorpen en die van de vlakten naast die van de zee-zijde.Tussen de scherpe scherpe rotsen, de witte zand en de turquoise water baaien die de Caretta-Caretta-zeeschildpadden toevlucht te reproduceren vinden.De stranden van Lagana(8km) en Geraka(17km) verwelkomen ze elk jaar wanneer ze komen 's nachts om hun eieren te leggen.

De bergdorpen (Keri, Lithakia, Maherado, Koiliomeno) zijn beroemd om hun ware Living gastvrijheid en u zal zeker genieten van de lokale gastronomie en onovertroffen wijntraditie.Lokale gerechten, cheases, koude vleeswaren bezuinigingen en de speciale snoep, maar de meeste van alle semi-droge wijn (mastelado) van het gebied zal blijven met u voor een lange tijd.Sgantzeto, pantseta, ladotyri, chiromeri, mantolato & pasteli zijn enkele van hun namen die u niet vergeten moet wanneer komt.

De kloosters is een ander punt van belang die niet mogen worden vergeten.Er geschiedenis en aanbidding samen met de speciale Living manier van zingen zal lift u naar een andere dimensie.Fresco's, oude pictogrammen maken de eenvoud van de nonnen & de monniken regal.

Op dit eiland die alles anders is, de muzikale verhalen zong op de taverna's, de historische wijnkelders, de stalactieten & de blauwe grotten, het gezicht van het "schip wrak" gezonken in het zand nu, de grot van St.Damian en zo veel meer u moet verkennen voor jezelf.

Er reizen 

U kan Zante met het vliegtuig of met de auto bereiken tot Killini poort en vervolgens nemen de Ferry boot, die meerdere malen op een dagelijkse basis vertrekt.
Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse routes ook Pessada in Kefalonia van de poort van St.Nikolas in Volimes.

Met bussen van de KTEL Zante die hebben dagelijkse dienst en Zante rechtstreeks verbinding te maken met Athene, Patra, Thessaloniki en via de straat van Kyllini (tegenover de kust van de Peloponnesos) met Zakynthos.

Deze zeereis duurt een uur en wordt uitgevoerd door een veerboot op ongeveer uurbasis tijdens de zomermaanden en vijf keer per dag gedurende de rest van het jaar.Zante is ook verbonden met de omliggende eilanden Kefalonia en de Peloponnesos (Kyllini). 

Reizen rond 

U kan ontmoeten en verken het eiland en haar schoonheden door verschillende manieren.De lokale transportbedrijf verbindt vaak en op een dagelijkse basis, Zante stad met de dorpen.Furthermore the Local Transportation offers tours around the island with buses that travel around and stop at the main villages and resorts.

Many are the excursions being organized by the various travel agencies that operate in the island.In most of the areas there are several Agencies from which you may hire a car, motorcycle and bicycles, which are considered essential if you wish to explore the various beaches and villages.

Another very pleasant way to travel around the island is with the small cruise boats or small boats which depart on a daily basis from Zante town, and will take you around the island by sea, giving you the chance to meet even the most distant beaches and marine sights as the Shipwreck and the Blue Caves.

Furthermore, in many beaches you have the chance to rent your own small boat on a low cost and wander in the nearby coasts.

Tourism Office of Prefecture Acanthus 26950 22518 
Tourist Police Department 26950 27367 
Airport "Dionisios Solomos" 26950 28322 
Port Authority of Zante 26950 28117, 28118 
Port Authority of Killini 26230 92211 
Olympic Airways 26950 28611, 28322 
Domestic Buses of Zante 26950 42656, 22255 
Buses for Athens 210 5129432 
Buses for Patra 26210 272246 
Buses for Thessalonici 2310 551057 
Ferry Boats Consortium 26950 22083, 41500 
Ferry Boats Office in Killini 26230 92385 
Radio taxi 26950 48400.

The above information in each category is the most updated.As schedules change very often and in the high season more are added, it is advised that you contact the offices directly by phone a few days before you travel.

 


Best available Zante ferry ticket price guarantee

Best Zante Ferry Ticket Price Guarantee

Beste Prijsgarantie - We always offer you our lowest available Agoudimos Lines, European Sealines and Ionian Ferries passenger and car ferries ticket price to and from Zante.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.The price we quote for your selected Zante ferry ticket, onboard accommodation and vehicle type is all you will pay, and that's a promise!

In the unlikely event you find the same all inclusive Zante ferry ticket cheaper in the brochure of any other tour operator we promise that we will do our best to beat that price or offer you the choice of requesting a refund.To book Zante car and passenger ferry tickets please Klik hier

 

Click Here to contact the Zante Ferries customer care team at ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl you are able to obtain live Zante ferry ticket prices, check availability and book car and passenger ferry tickets to and from Zante at our lowest available ticket price.

Ferryto.nl is part of the world's largest online ferry ticket distribution network providing the ability to book over 80 major European ferry operators including to Zante and to over 1,200 other ferry routes throughout the UK, France, Spain, Ireland, Holland, Eastern Europe, the Mediterranean, the Baltic and North Africa.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier