Zeebrugge veerboten

Zeebrugge passagiers- en auto veerdiensten

Zeebrugge passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Zeebrugge aan romp.

Alle beschikbare Zeebrugge ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Zeebrugge auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Zeebrugge, romp met veerboten van P & O ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Zeebrugge ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Zeebrugge Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Zeebrugge Ferry Tickets
ferry ticketprijs met P & O Ferries voor veerboten zeilen van Zeebrugge aan romp online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Zeebrugge passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Zeebrugge ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Zeebrugge

Zeebrugge  fungeert als zowel de internationale haven van Brugge-Zeebrugge en een resort aan de kust met hotels, cafés, een jachthaven en een strand.

Gelegen aan de kust van de Noordzee, de drukste zee in de wereld, zijn centrale ligging aan de Belgische kust, korte afstand tot Groot-Brittannië en vlak bij dichtbevolkte, geïndustrialiseerde steden maken Zeebrugge een kruispunt voor verkeer vanuit alle richtingen.Een snelweg naar Brugge verbindt Zeebrugge met het Europese snelweg systeem; Men kan ook en naar Zeebrugge krijgen met de trein of de tram.

Zeebrugge is België's belangrijkste vissershaven en de groothandel vismarkt er gelegen is een van de grootste in Europa.

Afgezien van een passagiersterminal met veerboten naar het Verenigd Koninkrijk, de haven fungeert als de centrale poort voor de Europese auto-industrie en is belangrijk voor de import, de behandeling en de opslag van energieproducten, landbouwproducten van de en andere algemene vracht.Zeebrugge is de grootste LNG terminal complex in Europa.

Zeebrugge Haven

De Belgische haven van Zeebrugge is uitgegroeid tot Flanders belangrijkste passagier haven omwille van zijn centrale ligging en gemakkelijke toegang.
Bij het plannen van uw reis veerboot, gelieve te herinneren dat de check-in tijd voor voertuigen 90 minuten voor het vertrek, en voor voetgangers, 90 minuten vóór vertrek.

Zeebrugge Haven adres :
Leopold II Dam 13 (Havendam)
B 8380
België

Bereikbaarheid met de auto :
De ferryterminal in Zeebrugge ligt bij de buitenste dock (Buitenhaven), Leopold II Dam (Havendam). Volg de borden gemarkeerd 'Zone 1', 'Veerboten' en ' P & O Ferries/Hull' in Zeebrugge.Er zijn kort en lang verblijf parkeermogelijkheden in de haven, alle te betalen lokaal.

Hoe komt u er met de trein :
Brugge Centraalstation wordt onderhouden door nationale en internationale regels.België is verbonden naar Frankrijk, Nederland en Duitsland via de TGV Thalys service met maximaal 3 treinen per dag van Parijs naar Brussel.Van Brussel zijn er 4 vertrek een uur naar Brugge.De reis duurt ongeveer 50 minuten.

Rotterdam met de bus of touringcar :
Er zijn dagelijkse bus vertrekken.De pick up/drop off point in Brugge is nu achter Carrefour Express op het Stationsplein.

Zodra u aan boord uw veerboot naar België rijden, kunt u opfrissen in uw cabine ensuite en ontspannen in de bar terwijl uw cruiseferry 's nachts vertrekt.Er is tijd om te monster die een keuze van fantastische bars en restaurants beschikbaar op zowel van de P & -O Ferry's naar Zeebrugge, plus de onboard entertainment en het casino voor een goede nachtrust.

P & O Hull te Zeebrugge veerboten nemen u rechtstreeks naar de verbindingen met de uitstekende snelweg van België, in Frankrijk en daarbuiten.

Bij het bezoeken van Zeebrugge , u zult onmiddellijk opmerken dat deze stad heeft altijd zorgvuldig gekoesterd haar architecturale en artistieke schatten uit het verleden.

Voor toeristische en culturele informatie:

In & Uit - Toerisme Brugge
PO Box 744
B-8000 Brugge
Tel.+32.50.44.46.46
Fax +32.50.44.46.45
E-mail: toerisme@brugge.be

Zeebrugge is gelegen langs de grote zandstranden van de Belgische kust en ligt dicht bij alle van de grote resorts zoals Oostende en Blankenberge.

Slechts een paar kilometer afstand is het middeleeuwse centrum van Brugge, met haar geweldige restaurants en beroemde Belgische chocolade!Waarom niet wandel langs de Brugse grachten en romantische geplaveide straatjes, of geniet van een bezoek aan het bruisende marktplein?U kunt ook kon je gaan verder weg met Antwerpen, Brussel, Luxemburg, Straatsburg of de Ardennen, allemaal binnen handbereik gebracht door P & O veerboten naar Zeebrugge, België.

Wat Brugge zo uniek maakt, is de manier waarop het omgaat met dit verleden vandaag.De mensen van Zeebrugge zou u graag uitnodigen om bij hen en te genieten van het zo veel als ze doen.

 


Beste beschikbare Zeebrugge ferry ticket Prijsgarantie

Beste Zeebrugge Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O Ferries passagier en veerboten ticketprijs en naar Zeebrugge.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Zeebrugge ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Zeebrugge ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Zeebrugge ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Zeebrugge Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Zeebrugge ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Zeebrugge op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Zeebrugge en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier