Superfast Ferries

Superfast Ferries auto- en passagiersveerboot Tickets

Superfast Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Superfast Ferries varen en naar Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland.

Reservatie tickets Superfast Ferries is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Superfast Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Superfast Ferries tickets naar en van Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Superfast Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Superfast Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Superfast Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten varen en naar Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis met Superfast Ferries veerboot.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Superfast Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Superfast Ferries biedt fantastische tarieven en naar Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Superfast Ferries tickets naar en van Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland op www.ferryto.nl Superfast Ferries

 

Superfast Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Superfast Ferries tickets boeken
Geniet van en naar Ancona en Bari in Italië naar Patras, Igoumenitsa, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste prijs van het ticket beschikbaar veerboot.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Superfast Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Superfast Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Superfast Ferries

Superfast Ferries een veerboot Griekenland-gebaseerd bedrijf is opgericht in 1993 door Pericles Panagopulos en Alexander Panagopulos.

Samen met Blue Star Ferries is het een dochteronderneming van Attica groep.Superfast Ferries bieden personen- en goederenvervoer verbindingen tussen Griekenland en Italië in de Adriatische Zee.

Superfast Ferries
S uperfast veerboten wordt beschouwd als een van de beste bedrijven in de Adriatische Zee.

Het biedt snel en comfortabel kruisingen tussen Italië en Griekenland het hele jaar, met nieuwe ferries.De Bari - Igoumenitsa - Patras-lijn wordt geëxploiteerd elke dag vanaf Bari en van Griekenland.

Vertrek vanaf Bari zijn elke dag op 20.00 behalve op zondag wanneer vertrek om 01: 00 pm is.Vertrek uit Griekenland staan elke dag vanaf Patras op 06.00 pm en Igoemenitsa om middernacht.Tijdens de zomer roept Superfast ook in Corfu haven, tijdens weekends.Veerboten Superfast I en Superfast II hebben een grote open garage waar kamperen aan boord is toegestaan.

In het verleden Superfast Ferries heeft gefunctioneerd lijnen in verschillende delen van Europa, op de Adriatische Zee, de Noordzee en de Oostzee.Momenteel zijn ze vooral actief in de Adriatische Zee.Vanaf maart 2009 bediende routes zijn:

Routes voor de Adriatische Zee

  • Ancona, Italië — Igoumenitsa en Patras, Griekenland
  • Bari, Italië-Igoumenitsa, Corfu en Patras, Griekenland

Routes voor de Egeïsche zee

  • Piraeus, Griekenland-Heraklion, Griekenland
Superfast Ferries routekaart
S uperfast beheerd de Rosyth - Zeebrugge veerdienst tussen 2002 en 2008.Op 29 mei 2008 werd aangekondigd dat Superfast Ferries over de Noordzee trekken zouden.De dienst werd vervolgens ingetrokken op 13 September 2008.

De Noordzee service was vasteland Schotland's alleen het hele jaar, directe, geplande veerdienst naar en van continentaal Europa.Het schip gebruikt was MS Blue Star 1, die de grotere MS Superfast X op de route vervangen.Blue Star ik heeft zijn toegewezen aan Attika's mediterrane diensten.Norfolkline opnieuw de route gestart in mei 2009.

Op 8 juni 2011 Superfast Ferries en ANEK Lines maken een joint venture in Piraeus-Heraklion en Patra-Igoumenitsa-Ancona routes met twee RO-PAX schepen in de eerste een (de ANEK-eigendom "Olympisch kampioen" en de Superfast-eigendom "Superfast XII") en drie in de tweede een (de ANEK-eigendom "Hellenic Spirit" en de Superfast-eigendom "Superfast VI" en "Superfast XI")

Superfast Ferries opgehouden om de route veerboot Rosyth-Zeebrugge in September 2008.Deze service wordt nu beheerd door Norfolk Line over Superfast Ferries.Na de sluiting van de Noordzee route tussen Zeebrugge in België en Rosyth in Schotland Superfast nu alle hun diensten in de Adriatische zee te exploiteren.

 


Beste beschikbare Superfast Ferries ticket prijs garantie

Beste Superfast Ferries ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Superfast Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Superfast Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Superfast Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Met Superfast Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting groep veerboot reizen op de Superfast Ferries.

Groep, School & sociale Club Superfast Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Superfast Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Superfast Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Superfast Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Superfast Ferries Klik hier

 

Superfast Ferries commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Superfast Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Superfast Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Superfast Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Superfast Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Superfast Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Superfast Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Superfast Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Superfast Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Ancona en Bari in Italië naar Igoumenitsa, Patras, Corfu, Piraeus en Heraklion in Griekenland.