Tallink veerboten

Tallink veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Ticket Tallink Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Tallink Ferries van en naar Stockholm varen naar Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock te Helsinki naar Tallinn en Helsinki.

Reservatie Tallink Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Tallink Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Tallink Ferries tickets en naar Stockholm naar Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock Helsinki te Helsinki naar Tallinn online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Tallink Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Tallink Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Tallink Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van Stockholm naar Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock Helsinki te Helsinki naar Tallinn met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Tallink Ferries.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Tallink Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Tallink Ferries biedt fantastische tarieven en naar Stockholm naar Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock te Helsinki naar Tallinn en Helsinki veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tallink Ferries tickets en naar Stockholm te Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock te Helsinki naar Tallinn en Helsinki op www.ferryto.nl Tallink veerboten

 

Tallink veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Tallink Ferries tickets boeken
en naar Stockholm naar Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock Helsinki te Helsinki naar Tallinn online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tallink Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Tallink Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Tallink veerboten

Tallink zijn een toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige Salonboot en personenvervoer in de Oostzee-regio, evenals een toonaangevende leverancier van ro-ro vrachtbehandeling op geselecteerde routes.

Onze vloot van 19 vaartuigen kan wij een breed aanbod van diensten en frequente vertrek.Tallink groep is één van de grootste passagiers- en vracht scheepvaartmaatschappijen in het Oostzeegebied.Het bedrijf opereert op zes scheepvaartroutes onder de merken of Tallink Silja Line.

Tallink veerboten

Als gevolg van recente investeringen en vernieuwing van de vloot programma implementeren we momenteel enkele van de meest geavanceerde cruise veerboten aan Baltische zee met state-of-the-art faciliteiten, verbeterde accommodatie, grotere aan boord winkelstraten en diensten van hoge kwaliteit aan boord, een nieuwe benchmark voor reizen normen in de Oostzee-regio instellen 

Tallink werkt bovendien vier hotels in Tallinn en een hotel in Riga onder de keten hotelketen Tallink Hotels.

Het noordelijke deel van de Oostzee varen aan boord van één van de Tallink fantastische schepen.Tallink werken momenteel 7 routes.

  • Stockholm - Helsinki, Turku, Rostock - Helsinki en Helsinki - Tallinn, Tallinn, Riga

Aan boord het schip, een aantal faciliteiten worden verstrekt om de passagierszijde reis zo comfortabel, ontspannen en onderhoudend als mogelijk te maken.

De reis aan boord biedt een verleidelijke matrix van voedsel, cabaret shows, een levendige nachtclub, sauna en vele andere voorzieningen, bijna een uitje in zelf.

Tallink Route kaart

De reis van Helsinki naar Tallinn (Estland) werkt meerdere malen per dag op de ster en de superster, die duurt een beetje meer dan twee uur.De Baltische prinses vliegt sneller naar Tallinn, nemen ongeveer 1 uur en 30 minuten, zeilen op een dagelijkse basis.

De Estse scheepvaartmaatschappij vervoert jaarlijks ongeveer drie miljoen passagiers.Hun schepen voldoen aan de precieze technische vooruitgang van het moderne zeilen.Het bedrijf draait vervoer van mensen en vracht op de Tallinn-Stockholm, Tallinn-Helsinki en Paldiski-Kapellskär routes.

Tallink loopt ook een dagelijkse dienst tussen Tallin en de haven van Stockholm, Zweden.De twee operationele ambachten zijn de Victoria en de Romantica.Reistijd is ongeveer 6 uur.

Romantika

Cruise schip m/s Romantika werd in 2002 gebouwd en ze is een zuster schip met m/s Victoria gebouwd in 2004.Romantika is een comfortabel en modern cruise veerboot onder Tallink merk tussen Stockholm en Riga.

Maximale capaciteit is 2500 passagiers (meer dan 700 hutten). 

Tallink veerboten

Dansen en dineren restaurants, bars en winkels.Speelkamer voor kinderen, sauna conferentie verkoopafdeling en die kan bieden kamers voor groepen tot 410 personen.

Victoria ik

M/s Victoria ik werd in 2004 gebouwd en ze is een zuster schip met m/s Romantica gebouwd in 2002.Victoria is een comfortabele en moderne cruise veerboot onder Tallink merk tussen Stockholm en Tallinn.

Capaciteit is 2500 passagiers en meer dan 700 hutten.Dansen en dineren restaurants, bars en winkels.Speelkamer voor kinderen, sauna conferentie verkoopafdeling en die kan bieden ruimte voor groepen tot 410 personen.

M/s Victoria ik werkt op Stockholm-Tallinn route met dagelijkse vertrekken en biedt grote mogelijkheden voor een succesvolle zeereis!

Tallink binnenkant cabine

S Ilja Festival
Voor een schilderachtige cruise, varen door de eindeloze ijsvelden met fantastische beelden in het pakijs in de winter, of bewonder het adembenemende landschap onder de middernachtzon in de zomer, door de panoramische ramen van het Silja Festival.

Baltische koningin
M/S Baltische Queen is de nieuwste schip op Tallink Silja vloot.Eerste reis was 24.4.2009 van Tallinn naar Stockholm.

Er zijn 927 hutten, diverse verschillende restaurants, vijf staven, drie winkels, childrens wereld, een uitmuntend sauna-afdeling en een moderne conferentieruimte.

Baltic Princess
M/S Baltische prinses begon die op Helsinki-Tallinn route in juli 2008.Het is een van de grootste cruise veerboten in de Baltische Zee, met capaciteit voor 2.800 passagiers.

Er zijn 927 hutten, diverse verschillende restaurants, vijf staven, drie winkels, kinderen van de wereld, een uitstekende sauna-afdeling en een moderne conferentieruimte.

Tallink Resturant
T allink Shuttle Star
Tallink Shuttle Star begonnen op Helsinki-Tallinn route uit 2007.

Moderne Tallink Shuttle Star kruist de Baltische Zee tussen Helsinki en Tallinn in slechts 2 uur.Op de 7de dek ingang lobby is er een 120-zits Business Lounge met draadloze internetverbinding en een TV.Voor particulieren is er een opmerking Lounge op de 9e dek voor maximaal 250 personen.
U kunt dineren aan boord met stijl in een à la carte restaurant of buffet, of gewoon in een pizzeria of een café. Meer dan 1 500 m² winkelgebied biedt een uitstekende gelegenheid om te winkelen.Shuttle kun je meer dan 2000 passagiers.Er is een autodek voor 450 personenauto's.

Tallink Shuttles zijn gebouwd voor de exploitatie van het hele jaar, de weersomstandigheden zijn niet langer een belemmering voor een snel bezoek over de Golf van Finland.De nieuwste technologie wordt gebruikt om de schepen extra veilig, bijvoorbeeldnavigatie-apparatuur is een van de beste in de wereld.

Tallink Shuttle Superstar
De nieuwe generatie high speed schip M/S Superstar begon operationele Helsinki-Tallinn onderweg op 21 April 2008.

Moderne Shuttle Superstar kruist de Baltische Zee tussen Helsinki en Tallinn in slechts 2 uur.Op de 7de dek ingang lobby is er een 120-zits Business Lounge met draadloze internetverbinding en een TV.

Tallink Superstar
Voor particulieren is er een opmerking Lounge op de 9e dek voor maximaal 250 personen.

U kunt dineren aan boord met stijl in een à la carte restaurant of buffet, of gewoon in een pizzeria of een café. Meer dan 1 500 m² winkelgebied biedt een uitstekende gelegenheid om te winkelen.Elke Shuttle kun je meer dan 2000 passagiers.Er is een autodek voor 450 personenauto's.

Tallink Shuttles zijn gebouwd voor de exploitatie van het hele jaar, de weersomstandigheden zijn niet langer een belemmering voor een snel bezoek over de Golf van Finland.De nieuwste technologie wordt gebruikt om de schepen extra veilig, bijvoorbeeldnavigatie-apparatuur is een van de beste in de wereld.

 


Beste beschikbare Tallink Ferries ticket prijs garantie

Beste Tallink veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tallink Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tallink Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tallink Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Tallink Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Tallink Ferries.

Groep, School & sociale Club Tallink Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Tallink Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Tallink Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Tallink Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Tallink Ferries Klik hier

 

Tallink veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Tallink veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Tallink Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Stockholm te Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock te Helsinki naar Tallinn en Helsinki.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Tallink Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tallink Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tallink Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Tallink Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Tallink Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Tallink Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Stockholm naar Helsinki, Turku, Tallinn, Riga en Rostock te Helsinki naar Tallinn en Helsinki.